SCANDAL pe gardul din curte. Doi vecini au deschis un adevarat razboi pentru un motiv, aparent banal

S-o fi nascut vesnicia la sat, dar si galceava tot aici isi are originea! Iar vecinul de langa casa, niciodata nu te lasa linistit.

##VIDEO98432##Ar putea sa adauge protagonistii materialului urmator. Iata ce razboi au pornit dintr-un motiv aparent banal! Amenintari si scandal cat gardul vecinului! Pentru inceput, sa facem cunostinta cu personajele principale. Pe de o parte sunt paratii, Victor si Victoria Crasmaru.

De cealalta parte a gardului e reclamanta, doamna Daniela Constantin. Cea din urma se lupta de cateva luni sa convinga autoritatile ca, din cauza constructiei vecinului, care masoara aproape 2,20 m inaltime, lumina soarelui nu-i mai patrunde in casa.

Vecinii femeii spun sus si tare ca n-au incalcat nicio lege si ca s-au conformat regulilor impuse de primarie. Ca sa ne lamurim, i-am chemat la locul cu pricina pe inspectorii de la urbanism. Concluzia? 6 centimetri fac diferenta! Asadar, pentru ca gardul masoara cu 6 centimetri mai putin decat maximul admis prin lege, familia Crasmaru nu are de ce sa-l darame.

Cum era de asteptat, reclamanta noastra s-a facut foc si para. Niciuna dintre parti nu se lasa. Apoi, doamna Daniela Constanin mai are un of! Gardul ca gardul, dar sa mai fie si stramb?

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate