Scandal monstru la Bohotin. Preotul satului a fost acuzat ca isi pipaie enoriasele! VIDEO

Scandal monstru la Bohotin. Preotul satului a fost acuzat ca isi pipaie enoriasele! VIDEO

S-au dat lupte grele in fata bisericii din Bohotin!

 Oamenii chiar au uitat de cele sfinte? Uitati cum femeia aproape ca este azvarlita din curtea lacasului de cult! O vecina a luat-o de brat si-a impins-o cu putere in ceilalti credinciosi.

Intreg scandalul a pornit de la preotul satului! Mai multi localnici il acuza ca ar pofti la tinerele enoriase si ca n-ar avea apucaturi demne pentru un slujitor al domnului.

La auzul acestor presupuse fapte, multi au fost cei care si-au scuipat in san, convisi fiind ca necuratul si-a bagat coada la mijloc. Chiar astfel de placeri sa aiba cel care-i pastoreste de peste 20 de ani?

Si n-ar fi singura suparare a localnicilor. Ei spun ca-n loc sa slujeasca, preotul mai mult sta sa blesteme. Scandalul mocneste de luni bune, insa abia acum a ajuns si la urechile superiorilor. Azi, in Bohotin, au venit si trimisii Mitropoliei Moldovei si Bucovinei ca sa aduca pace printre enoriasi. Patru ore, cat a durat dezbaterea cu usile inchise, intreaga suflare a frematat!

Dar n-au mai asteptat. De nervi, au dat buzna in lacasul de cult, unde s-au impins si au urlat cat au putut. Si tot credinciosii spun ca, in zi atat de importanta, cand se decide soarta parohiei, pe reclamanti i-ai de unde nu-s! In plus, sustin ei, acuzatorii ar apartine altei religii.

Reprezentantii Mitropoliei spun ca deocamdata nu vor lua nicio masura. Pana cand nu vor termina ancheta, preotul nu va fi sanctionat. Nici dupa plecarea oficialitatilor, in bohotin, spiritele nu s-au calmat.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate