Scandal monstru intre Raluca Badulescu si Bursucu! Jurata "Bravo, ai stil!", enervata la culme de vorbele prezentatorului: "Nu stiu ce ai in gura, dar se vede ca faianta. Ne mai uitam in oglinda?"

Bursucu, in complicitate cu echipa Kanal D, a pus la cale o farsa de zile mari pentru Raluca Badulescu, jurata "Bravo, ai stil". Desi credeau ca le va fi usor sa o scoata din minti pe Raluca, Bursucu a avut mult de lucru.

Jurata a raspuns cu calm atacurilor lui Bursucu, insa replicile tot mai acide au scos-o din minti intr-un final.

 
"Suferi de uitat la tine? Te pupi dimineata in oglinda? Raluca, hai sa o dam pe fata. E rau cu 'Regina regeasca', ne mai uitam si noi in oglinda? Pe bune? Imbracata e bine, dezbracata te ia capu'. Nu te dezbraca acum! Acum pe bune, eu daca-mi tai stomacul, trebuie sa-mi pun dinti si par? Ce mai trebuie sa-mi pun, tate? Da-mi si mie doua sfaturi? Ti-ai taiat stomacul, am ajuns sa ne pune dinti, albi ca faianta? Ai pus si o peruca. Nu stiu ce ai tu in gura, dar se vede ca faianta. Raluca nu trebuie sa ne enervam cand spunem adevarul", a provocat-o Bursucu.


"Nu, dimineata nu ma pup in oglinda. Nu am peruca, nu sunt machiata. Dupa ce vin aici la Kanal D ma pup. Nu te contrazic. Tu ma iei la misto acum, dar sa stii ca tot tu esti, fie ca esti gras sau slab. Nu ma deranjeaza realitate, dar prea la misto ma iei.  El este un vis, tu nu te vezi la fiecare colt de strada? Nu stiu ce am eu in gura, dar ce iese de la tine din gura... Ai venit capsat pe mine. ", i-a raspuns Raluca.

 
Cand cei doi s-au ridicat si scandalul era in toi, echipa WOWbiz a decis ca este momentul sa-i opreasca, inainte ca spiritele sa se incinga si mai mult.
 Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate