Scandal monstru intre Ligi si Mocanu, in casa "Puterea dragostei"! Mocanu sustine ca tanara s-ar fi intalnit cu alti barbati din afara casei!

Iata pana unde a ajuns cearta celor doi si ce detalii neasteptate au iesit la iveala!

Mocanu a lansat acuzatii grave la adresa Ligiei, despre presupuse idile ale acesteia cu alti barbati din afara casei "Puterea dragostei".

Scandal monstru intre Ligi si Mocanu, in casa "Putera dragostei"

Casa "Puterea dragostei" cutremurata de un nou scandal intre concurenti. Cearta s-a iscat intre Mocanu si Ligi, din cauza unor asa-zise idile dintre concurenta si alti barbati din Turcia. Mocanu a pus-o la zid pe Ligi pe motiv că s-ar fi întâlnit în afara casei cu alți bărbați din Turcia, dar și cu...Bogdan.

Scandal monstru intre Ligi si Mocanu, in casa "Putera dragostei"
"Unde sunt turcii de care tu vorbești? Adu site-urile în care apar și apoi mai discutăm!", a spus Ligi.

Scandal monstru intre Ligi si Mocanu, in casa "Putera dragostei"

Dacă sunt bun o dată de două ori și vă demonstrez că sunteți niște mincinoase...Am și filmulețe. Recunoaște, te-ai văzut cu Bogdan și te-ai pupat cu el?", a zis Mocanu.

Citeste si: Andy de la "Puterea dragostei", aparitie uluitoare alaturi de una dintre cele mai talentate si indragite artiste autohtone! Iata cum a fost surprins carismaticul tanar, la scurt dupa iesirea sa din emisiune!

Citeste si: Manuela de la "Puterea dragostei", asa cum nu ati mai vazut-o pana acum! Iata cum arata pe vremea cand a castigat un titlu de Miss!

Citeste si: Baxter, fostul concurent de la "Puterea dragostei", nu mai arata deloc asa! Iata la ce schimbare radicala de look a recurs tanarul, la scurt timp de la plecarea din emisiune!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate