SCANDAL la tribunal. Mama Elodiei Ghinescu fata in fata cu politistul Cristian Cioaca

Scandal de pomina la procesul „Elodia Ghinescu”. Mama avocatei si ginerele ei, Cristian Cioaca, au dat nas in nas.

Nici prin gand nu va trece cum a decurs intalnirea de gradul trei! Un zambet arata astazi Cristian Cioaca, fara sa stie ce-i aduce noul Cod Penal: pedeapsa mai mare, dar si sanse mici de eliberare. Emilia Ghiescu a fost audiata astazi de judecatori!

A aratat cu degetul inspre parintii lui Cristian Cioaca. Emilia Ghinescu sustine ca in luna in care Elodia a disparut, a purtat o conversatie ciudata cu fostul ginere: „M-a sunat Cioaca plangand si mi-a spus ca n-o s-o mai vad niciodata pe Elodia, nici vie, nici moarta, ca a fost singura data cand si-a ascultat parintii!”. Totusi, atitudinea lui Cioaca s-ar fi schimbat total dupa disparitie, spune Emilia Ghinescu!

##VIDEO102343##

Potrivit noii legi, procesul de la Curtea de Apel este executoriu si poate fi atacat numai printr-o cale extraordinara la Inalta Curte. Mai mult, pedeapsa pentru Cioaca poate ajunge acum pana la 30 de ani de inchisoare, daca este gasit vinovat! „Este inadmisibil arestul la domiciliu in cazul lui Cristian Cioaca”, afirma avocata familiei Ghinescu.

Politistul Cristian Cioaca este acuzat ca si-ar fi ucis sotia, pe Elodia Ghinescu, si i-ar fi ascuns cadavrul. De aproape 7 ani Elodia este de negasit.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate