SCANDAL intr-o comuna! Un preot acuzat de VIOL de una dintre enoriase. Satenii sunt foc si para!

Scandalul nu s-a stins in comuna Baneasa, acolo unde preotul a fost acuzat de o enoriasa de tentativa de viol. Satenii vorbesc si acum pe la colturi.

Nu isi explica de ce s-a ajuns aici, mai ales ca batrana care a declansat scandalul era o aproipiata a cucernicei fete bisericesti. La usa bisericii din Baneasa e ca la usa cortului. Lumea a uitat de cele sfinte de cand prin sat umbla vorba ca preotul, care slujeste, aici, de peste 30 de ani ar fi cazut intr-o buna zi in pacat. Victima, nimeni alta decat aceasta batrana care sustine ca slujitorul Domnului ar fi incercat sa o pipaie taman cand o impartasea!

Si povestea femeii care a depus si plangere la politie nu se termina aici! Se inchina si jura pe batranetea ei ca spune adevarul in fata satului care o asculta cu gura cascata. Tanti Anica este cea care a auzit prima data grozavia. Ei i s-ar fi destainuit pirma data batrana. Femeia trecuta de 80 de ani i-a povestit cu lux de amanunte ce s-ar fi intamplta joia trecuta cand preotul a venit sa o impartaseasca. Ar fi apucat sa se planga slujitorului Domnului ca o dor oasele si de aici i s-a tras oferta de masaj la pachet cu rugaciunea.

De cand a devenit vedeta pe ulita, bunica reclamanta s-a inchis in casa. Nici la poarta nu mai iese de rusine si nu mai scoate o vorba! Din cand in cand, o vecina ii mai trece pragul ca sa o intrebe de sanatate. Culmea, tot scandalul ar fi ajuns si la urechea preotesei, umbla vorba in sat.

##VIDEO132748##

Nici daca ar fi avut vreo icoana facatoare de minuni in fata ochilor, lumea nu ar fi vorbit atat. Patania enoriasei cu frica de Dumnezeu si de pacat a impartit satul in doua tabere. Unii isi fac cruci si isi scuipa in san, zicand ca nici popa nu e chiar usa de biserica, altii dimpotriva, fac scut in jurul duhovnicului.

N-ar fi prima data cand dragostea ar fi plutit deasupra satului, zic carcotasii. Nici preotul nu se mai arata la fata. Oamenii din sat spun ca ar fi lasat balta parohia si s-ar fi internat in spital. Ar fi trimis un mesaj enoriasilor in care ii roaga sa nu ii poarte pica. Din toata povestea nu putea sa lipseasca primarul, care se imparte intre alegatori si calea Domnului.

Preotul slujeste de mai bine de 30 de ani in acest sat. Sambata a fost prima data cand a lipsit de la slujba. Politistii au inceput o ancheta in acest caz, dar, cercetari fac si mai-marii Arhiepiscopiei Giurgiului care trebuie sa dezlege, acum, itele povestii .

 

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate