Scandal in Sapanta! Primarul a fost demis, insa nu vrea sa paraseasca sefia

E greu cand ai conducatori, dar si mai greu e fara ei! O simt pe pielea lor satenii din Maramures, care au creat o adevarata revolta dupa ce au aflat ca primarul lor a fost demis din functie.

Oamenii nici nu vor sa auda de alt edil, asa ca au inchis primaria si au inceput... boicotul. Rar ne este dat sa vedem cate un conducator care sa se bucure de atata sustinere din partea oamenilor sai! Si totusi, exista! Primarul din Sapanta pesemne ca a facut minuni prin sat, din moment ce toti localnicii i-au sarit in ajutor. S-au pus de-a curmezisul cu decizia prefectului de judet, care vrea sa-l demita pe edil. E clar ca oamenii il au la inima pe primarul lor. Dar oare cu ce-o fi gresit edilul, de l-a deranjat  pe prefect?

Se pare ca prefectul n-a facut altceva decat sa  demita un om care avea deja un dosar penal. Primarul din Sapanta avea permisul suspendat din cauza alcoolului, dar asta nu l-a oprit sa incalce legea si sa se urce din nou la volan. De aici si pana la dosarul penal, n-a mai fost decat un pas. Ramane insa o problema: localnicii tot nu pricep ce treaba are dosarul...cu primaria!

Oamenii sunt hotarati sa blocheze accesul in primarie, ba chiar sa opreasca si circulatia pe drumul judetean, pana cand nu se rezolva problema din satul lor.

In timp ce maramuresenii „tin cu dintii” de primarul lor, in alt judet, primarul „tine cu dintii” de scaunul lui!
Actualul primar se afla la al doilea mandat. Iar acest lucru l-a ajutat mult in afacerile pe care primaria le facea cu firma sotiei si a nurori sale. Cel putin asa sustin reprezentantii prefecturii  de judet, care il acuza de conflict de interese si il vor demis. De cum i-a ajuns la ureche ca cineva il vrea dus, edilul si-a luat repede talpasita. A intrat in concediu medical, si-a luat actele de la birou si... dus a fost! In urma lui, viceprimarul a ramas cu toate problemele

Intre timp primarul nu recunoaste nimic din cele intamplate. Ce daca legea spune una? Fostul primar sustine cu totul altceva: „eu sunt primar si voi fi primar!”

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate