Scad temperaturile și se anunță minime negative. Cum arată prognoza meteo ANM pentru joi, 3 noiembrie 2022

Author: Bianca Hriscu

Prognoza meteo ANM pentru joi, 3 noiembrie 2022

Sursa: pexels

Ziua de joi aduce în continuare o vreme frumoasă și temperaturi ridicate, însă vor fi și câteva regiuni în care se va înregistra o răcire a vremii. Iată prognoza meteo ANM pentru ziua de joi, 3 noiembrie 2022.

În cursul zilei de joi, vremea va fi în general frumoasă și mai caldă decât ar fi normal pentru data din calendar. Maximele din termometre vor trece din nou de 20 de grade. Iată cum arată prognoza meteo ANM la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo ANM joi, 3 noiembrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță vreme frumoasă și foarte caldă pentru ziua de joi, 3 noiembrie 2022.

Deși maximele termice se vor afla în ușoară scădere față de ziua precedentă, în continuare se vor înregistra temperaturi de până la 23 de grade.

Vremea va fi frumoasă în toată țara, presiunea atmosferică va fi ridicată, iar în centrul, vestul și nord-vestul țării vor mai fi condiții de ceață, motiv pentru care și temperaturile din timpul zilei vor fi ceva mai scăzute. 

Minimele din timpul nopții de joi spre vineri se vor situa între 1 și 10 grade, iar în depresiuni se anunță și minime negative de -1 grad.

Cu toate că se va înregistra o scădere de temperatură, vremea va fi în continuare mult mai caldă decât ar fi normal pentru începutul lunii noiembrie. 

Citeste si: Ce se întâmplă cu vremea la început de noiembrie

Vremea în București joi, 3 noiembrie 2022

În București se anunță vreme caldă în cursul zilei de joi, cu maxime de până la 20-22 de grade.

Vremea va fi însorită, dar se mai pot aduna și norii, în special după prânz. Nu vor fi condiții de ploaie, iar atmosfera va fi în general plăcută. În cursul nopții, minima din termometre se va situa între 8 și 9 grade, iar vremea va fi bună, fără precipitații.

Curs valutar BNR miercuri, 18 ianuarie 2023. Dolarul scade, iar moneda europeană crește. Cu cât se vând și se cumpără la bănci

Vremea în Brașov joi, 3 noiembrie 2022

Deși vor mai fi nori, meteorologii anunță că la Brașov vor fi zărite și câteva raze de soare care vor încălzi atmosfera. Se anunță vreme bună și o maximă de 16 grade. În timpul nopții, cerul va fi parțial spre predominant noros, iar minima din termometre se va situa în jurul valorii de 5 grade.

Vremea în Constanța joi, 3 noiembrie 2022

La Constanța se anunță o temperatură maximă în scădere, astfel că se vor înregistra 18 grade, în timp ce în urmă cu o zi temperatura a urcat până la 23 de grade. Cerul va fi variabil, dar atmosfera va fi în general plăcută. Noaptea, cerul va fi senin, iar minima va coborî până la 10 grade.

Citeste si: Temperaturile sub zero grade vin mai devreme în România! Zonele în care gerul se va năpusti asupra noastră

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies