Saveta Bodgan este în doliu. Fratele artistei a decedat

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 15 dec 2020, 15:26
Saveta Bogdan este în doliu, fratele ei a murit

Saveta Bogdan este în doliu. Fratele mai mare al atristei a încetat din viață cu puțin timp în urmă.

Cântăreața de muzică populară a făcut tragicul anunț pe pagina de Facebook, unde a postat un mesaj dureros însoțit de o fotografie cu panglică neagră care reprezintă doliu. 

Saveta Bogdan nu a dezvăluit cauzele decesului fratelui său.

“Cu tristețe în suflet și adâncă durere, anunț trecerea la cele veșnice a fratelui meu cel mare, Emil, un bărbat puternic care întotdeauna a trecut peste toate necazurile vieții! Dumnezeu să te odihnească în pace, în locașurile Sfinților! Vei rămâne veșnic în amintirea mea și a fiicei mele! Drumul să îți fie presărat

cu flori! Ai fost un frate bun si ne-ai ajutat pe toti!” , a scris artista pe pagina sa de Facebook, unde a postat o poză în care apare o panglică neagră

Citeste si: Saveta Bogdan, la un pas sa fie violata si ucisa de un grup de tineri: "Trageau de mine, erau cat pe ce sa ma rupa in doua. A fost cea mai mare cumpana din viata mea"

Saveta Bogdan a mai pierdut un frate la începutul anului

Artista este pentru a doua oara în doliu anul acesta, asta după ce a mai pierdut un frate cu câteva luni înainte.

„Tot timpul s-a ferit de mine. Eu n-am știu că el e bolnav! El a muncit până în ultimul moment. (…) Noi suntem 8 frați, 4 fete și 4 băieți.

Până acum am fost toți sănătoși. El a fost unul din frații cei mai buni.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mă ajuta, el mi-a ținut loc în casă de toate. Era un frate care m-a legat foarte tare sufletește. Avea hepatită de peste 20 ani și n-a știut. A muncit ani mulți. Nu pot să-mi explic cum de n-a știut.

Fata lui lucrează în medicină, putea să-l ajute. N-a știut nimeni. A simțit deodată că i s-a făcut rău și l-a găsit cu hepatita B”,

a declarat cântăreața despre fratele său mai mic, care a decedat la începutul anului.

Saveta Bogdan suferă enorm după pierderea celor doi frați de care era foarte apropiată, a rămas cu un gol imens pe care nu îl poate înlocui.

 

Citeste si: Imaginile iernii! Scandal in zapada! Saveta Bogdan i-a provocat durere fizica Andei Ghita, soacra lui Pitbull: "Asta s-a lasat de cantat si s-a apucat de..."

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!