Sar scantei in casa "Puterea dragostei"! "Spune cand m-ai rugat sa iti dau o pereche de ciorapi ca nu aveai cu ce sa te imbraci!" Mocanu si Fizz si-au aruncat din nou ironii taioase! Iata ce ciocniri secrete au existat intre cei doi concurenti!

Mocanu si Fizz au ajuns din nou la cutite, dupa un schimb de replici acide.

Dupa ce au purtat deja un razboi crancen si pareau ca s-au mai linistit, Mocanu si Fizz au izbucnit din nou mai aprig ca oricand si au reluat seria jignirilor.


Mocanu nu il mai poate suporta pe Fizz, dupa ce acesta a sustinut sus si tare ca relatia dintre el si Andra este una falsa. De atunci cei doi au continuat sa isi lanseze sageti otravite si replici taioase.

Pe de o parte, Mocanu i-a inoculat lui Fizz faptul ca este un baiat de bani gata, ajutat de parinti, care nu a cladit nimic prin propriile forte, iar pe de alta parte, Fizz i-a reprosat mereu ca nu se poate ridica niciodata la nivelul lui din niciun punct de vedere.

Citeste si: Bia si-a cerut scuze public pentru gesturile sale necontrolate din casa "Puterea dragostei"! Iata cum a comentat concurenta postarile lui Nelson Mondialul, la scurt timp dupa confruntarea lor telefonica in cadrul emisiunii!

Citeste si: Roxana continua sa se vada cu Turcu, fostul concurent de la "Puterea dragostei"! S-a legat deja o idila intre ei? Iata cum au fost surprinsi impreuna!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate