Sandra Izbașa, adevărul despre viața amoroasă. Când s-a îndrăgostit prima data ? Este cu adevărat neașteptat raspunul gimnastei olimpice

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 31 ian 2022, 07:33

Cand s-a indragostit prima data Sandra Izbasa

Sursa: Captură KANAL D

Sandra Izbasa a facut la 40 de intrebari cu Denise Rifai o marturisire care a luat pe multa lume prin surprindere.

Despre relatia Sandrei Izbasa cu reprezentantii de sex opus a spus ca la inceput ii placea sa bata baietii, nicidecum sa petrec timp cu ei. La 18 ani, intrebata care este cel mai atragator gimnast, a raspuns ca niciunul: "Am alte gusturi in materiel de barbati!," spunea Sandra Izbasa la vremea respectiva. Primele declaratii care au aparut in presa despre viata personala a Sandrei Izbasa sunt despre relatia cu Andrei Bitang, fiul antrenoarei Mariana Bitang din perioada cand inca mai facea parte din lotul de gimnastica.

Atunci, a spus ca relatia cu Andrei nu influenteaza antrenamentele ei cu mama lui: "Doamna Mariana este genul de persoana care stie sa se separe foarte bine planurile si nu am avut niciodata vreun statut special in echipa."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

40 de intrebari cu Denise Rifai. Cand te-ai indragostit prima data?, a fost intrebarea pentru Sandra Izbasa

Sandra Izbasa: "La 30 de ani. Poate ca suna dubios, dar la 30 de ani. Nu am avut timp de relatii. Nu au fost relatii. Nu poti sa faci doua lucruri in acelasi timp si sa le faci si bine. Iar eu m-am axat pe sport, pe sportul de inalta performanta.

Chiar nu a fost o relatie, dar da, la 30 de ani...avand in vedere ca am iesit din sportul de inalta performanta la varsta de 24 de ani, eu nu am avut acelasi parcurs ca al unui adolescent normal. In momentul in care am renuntat la sport, am avut timp sa mai cunosc oameni si sa ma indragostesc."

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!