Sanda Ladoși, legendă vie a muzicii românești, vine duminică la "40 de întrebări cu Denise Rifai"

Author: Diana Tilă
Actualizat: 08 mar 2024, 13:53

Sanda Ladoși, una dintre cele mai apreciate voci ale muzicii românești, va fi invitată duminica aceasta, în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", difuzată la 23:30, la Kanal D.

Artista, cunoscută pentru contribuțiile sale semnificative la peisajul muzical al anilor '90, va fi subiectul unui interviu amplu și captivant, în care vor fi abordate subiecte variate din cariera și viața sa personală.

Citește și: Cine este Ștefan, soțul Sandei Ladoși. A divorțat de 3 ori înainte: „I-am zis că sunt ultima lui nevastă”

Sanda Ladoși, legendă vie a muzicii românești, vine duminică la "40 de întrebări cu Denise Rifai"

A debutat triumfal, în 1988, câștigând Trofeul de la Mamaia,  si a încântat publicul din România prin talentul său vocal remarcabil și prin diversitatea și îndrăzneala repertoriului său artistic. Sanda Ladoși a reprezentat România la concursul Eurovision, în 2004.  A fost directorul artistic al Circului Metropolitan Bucuresti si a mers pe sârmă, la propriu, și la figurat, în această postură. În plan personal este căsătorită și are 2 copii.

 Într-o discuție deschisă, Sanda Ladoși va răspunde la întrebările lui Denise Rifai și ale publicului, abordând teme precum influența regretatului Stefan Iordache în cariera sa, provocările și succesele din industria muzicală românească, dar și aspecte personale precum familia și viața sa cotidiană, in spatele reflectoarelor.

“Ce rol a jucat Stefan Iordache în cariera dvs.?”, “De ce nu vă place INNA?”, “Cât de rea trebuie să fie o mamă bună?”, “Câte dureri de cap v-a dat soțul?”, sunt doar cateva dintre întrebarile adresate Sandei Ladosi în editia de duminică a emisiunii “40 de întrebari cu Denise

Rifai”, difuzată la 23:30, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Printre subiectele abordate se va afla și perspectiva Sandei Ladoși asupra industriei muzicale contemporane, cu mențiuni despre INNA, colega sa de breaslă.

  “A fost pusă în diverse situații să cânte live si n-a putut”,  este o parte din răspunsul oferit de Sanda Ladoși la întrebarea “De ce nu vă place INNA?”.

Citește și: Biografie Sanda Ladoși: Vârstă, CV, carieră și surse de venit. Ce avere a reușit să strângă Sanda Ladoși

Nu ratați o nouă ediție a emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", în care Sanda Ladosi va dezvălui povești inedite și aspecte mai puțin cunoscute ale vieții și carierei sale remarcabile.