Sancar, în pericol de moarte! Aflați cum va reacționa Nare și ce se va întâmpla, luni, 14 februarie, într-un nou episod dramatic din serialul Fiica ambasadorului, de la 20:00, la Kanal D!

,
actorii din serialul fiica ambasadorului

Nare trece prin momente teribile

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Sancar ajunge din nou în mare pericol! Aflați ce decizie va lua Nare și ce se va întâmpla cu cei doi îndrăgostiți!


In articol:

Îndrăgita producție turcească Fiica ambasadorului, difuzată luni și marți, de la ora 20:00, la Kanal D, aduce în atenția publicului o poveste impresionantă de dragoste imposibilă a celor doi protagoniști, Nare și Sancar. Scenele de o profunzime uluitoare sunt interpretate magistral de către actori dintre cei mai talentați și apreciați din Turcia.

Sancar, în pericol de moarte! Ce decizie neașteptată va lua Nare!

Frumoasa legendă a păsării pestrițe este pusă în scenă de actori extrem de talentați precum Neslihan Atagul, în rolul tinerei Nare, Engin Akyürek, în rolul personajului central Sancar și mulți alțîi care au cucerit publicul în Turcia și peste hotare. Poveste dramatică a celor doi îndrăgostiți Nare și Sancar continuă cu noi momente palpitante și captivante și în episodul de luni, 14 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D.

Pentru a respecta jurământul făcut în față lui Dumnezeu, în timp ce fiica să agoniza pe patul de spital, Sancar îi cedează custodia lui Nare, deși este conștient de faptul că această va dori să plece în Elveția cu micuța Melek. Totodată, Sancar va renunta la proprietatea pe care o luase de la Gediz și i-o va restitui fostului sau partener de afaceri și prieten din copilărie.

Citeste si: Neslihan Atagul, eroina producției Fiica ambasadorului, și-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe! Iată ce a apărut recent pe contul ei de socializare!

Între timp însă, micuța Melek încă mai speră că tatăl ei va divorța de Menekse și se va căsători cu mama să, pentru a formă toți trei o familie frumoasă și unită. Fetiță va încerca din răsputeri să o convingă pe Nare să renunțe la plecarea din Mugla.

Pe de altă parte, Nare nu reușește însă să îl ierte pe Sancar, în ciuda dragostei imense pe care i-o poartă. Astfel, Nare are de gând în continuare să plece în Elveția împreună cu fiica să, spre marea dezamgire a lui Sancar. Însă și micuța Melek va suferi teribil în clipă în care va află despre decizia părinților ei. Fetița îl respinge pe Sancar și îi cere socoteală tatălui ei, reproșându-i că a renunțat la ea și nu va mai lupta pentru familia lor.

În cele din urmă Nare va trece din nou prin momente de groază atunci când descoperă că Sancar se află în pericol de moarte. Aflați ce se va întâmplă cu protagoniștii indragitului serial Fiica ambasadorului, luni, de la ora 20:00, la Kanal D, într-un nou episod dramatic.

Citeste si: Sancar din serialul Fiica ambasadorului, mesaj neașteptat, la două zile după ce s-a aflat că suferă de COVID-19! Care este starea lui Engin Akyürek în prezent

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Neslihan Atagul, eroina producției Fiica ambasadorului, și-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe! Iată ce a apărut recent pe contul ei de socializare!

Germania `și-a trimis om` la refendumul de anexare a provinciei Zaporojie la Rusia: e un greu din energie care a provocat indignare acasa

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Elvan din serialul Fiica ambsadorului, transformare fizică uluitoare, după încheierea filmărilor! Iată cât de mult a slăbit celebra actriță Hivda Zizan Alp!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies