Samsung Glaxy S22 Ultra vs Iphone 14 Pro Max

Author: Bogdan Frațilă
Actualizat: 13 iul 2023, 03:00

Esti nesigur pe care sa il alegi? Afla aici pe scurt!

Sursa: PixaBay

Esti nesigur pe care sa il alegi? Afla aici pe scurt care e mai bun!

Samsung Galaxy S22 Ultra

Dacă ar fi să judecăm Samsung Galaxy S22 Ultra doar în funcție de camerele sale și, în special, de capacitățile de zoom optic și digital, am putea spune că este cel mai bun smartphone din toate timpurile.

Desigur, nu este așa- fiecare telefon este suma designului, a caracteristicilor, a componentelor, a utilității și a valorii sale- dar, luat în ansamblu, acest hibrid Samsung Galaxy Series-Galaxy Note este un telefon Android excelent, deși masiv, care nu numai că bifează toate căsuțele importante, dar oferă mai multe

funcții decât ați putea dori sau utiliza vreodată.

 

Cumpărați-l dacă:

Sunteți un dependent de productivitate: Vă va fi greu să găsiți un dispozitiv mobil mai capabil decât Samsung Galaxy S22 Ultra.

Sunteți un artist sau un scriitor compulsiv de notițe: Dacă îți place să iei notițe de mână sau ești un artist care are idei geniale în mișcare, S Pen este acum mereu cu tine și este suficient de versatil pentru a suporta conversia de la mâzgălit la text, crearea de artă plastică, mâzgălituri simple și marcare.

Vă place fotografiaL Gama de camere foto de aici este excelentă, iar capacitățile de zoom vă vor permite în sfârșit să surprindeți ceea ce văd ochii dvs.

 

Nu-l cumpărați dacă:

Credeai că vei avea două zile de autonomie a bateriei: Bateria de 5.000 mAh a telefonului este uriașă, dar la fel este și telefonul. Acel ecran și puternicul procesor mobil ar putea fi puțin mai consumator de energie decât te așteptai.

Veți avea, totuși, o zi foarte plină (de la răsăritul soarelui până la apusul bine trecut) de activități

Aveți mâini mici: Acesta este un telefon mare. Nici măcar marginile curbate nu reduc complet dimensiunea. De asemenea, da, este un dispozitiv alunecos.

Sunteți un fan al căștilor cu fir: Dacă încă te bazezi pe căștile cu fir de 3,5 mm, acesta nu este telefonul potrivit pentru tine.

Samsung a eliminat mufa pentru căști de 3,5 mm de pe dispozitiv (și nu este livrat cu un set de căști cu fir). Bineînțeles, telefonul funcționează de minune cu căști wireless, Bluetooth.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Iphone 14 Pro Max

Se pare că actualii cumpărători de iPhone doresc toate funcțiile pe care le oferă telefonul premium al Apple.

Și vești bune: acesta este iPhone-ul suprem.

Nu este mai puternic decât iPhone 14 Pro, identic, dar mai mic, de 6,1 inchi, dar este sensibil mai puternic decât noul iPhone 14 și decât fratele său mai mare, iPhone 14 Plus, de 6,7 inchi.

Pentru prima dată după o vreme, Apple a ales să pună cel mai bun, cel mai rapid și, posibil, cel mai eficient siliciu al său în doar jumătate dintre noile sale telefoane.

iPhone 14 și 14 Plus primesc cipul A15 Bionic care se regăsește în iPhone 13 Pro și 13 Pro Max (are un nucleu GPU în plus față de A15 Bionic din iPhone 13 standard), în timp ce iPhone 14 Pro și 14 Pro Max primesc noul A16 Bionic cu procesare pe 4 nanometri.

 

Cumpărați-l dacă:

Doriți cel mai mare și cel mai bun ecran de iPhone: Apple a implementat, în sfârșit, o rată de reîmprospătare adaptivă și un ecran always-on. Poți obține aceste elemente și pe iPhone 14 Pro, dar nu vei avea acel ecran mare, de buzunar, precum și minunata insulă dinamică.

Vrei mai multă autonomie a bateriei: iPhone 14 Pro Max este evaluat pentru o autonomie cu trei ore mai mare decât iPhone 14 Pro. De acord, acest lucru este foarte variabil, în funcție de activitate, dar, toate lucrurile fiind egale, ar trebui să ai o durată de viață mai bună a bateriei pe telefonul mai mare

Doriți o tehnologie de generație actuală a camerei foto: Aceasta este prima ta șansă de a vedea cum se descurcă Apple cu pixel binning, cu un senzor uriaș de 48 MP care poate combina 4 pixeli într-unul singur, pentru o mai bună performanță a culorilor și a imaginii. În plus, îți oferă acel zoom optic suplimentar de 2x la rezoluție maximă.

 

Nu-l cumpărați dacă:

Aveți un buget restrâns: Acesta este cel mai scump telefon de la Apple- deși, dacă aveți un dispozitiv care este eligibil pentru o ofertă de schimb avantajoasă, ați putea economisi până la 1.000 de dolari.

Doriți mai mult zoom: Apple iPhone 14 Pro și Pro Max de la Apple iPhone 14 au un zoom optic de 3x. Chiar și zoomul digital este un zoom ușor anemic de 15x.

 

Citeste si: Top 3 Smartphone 2022

Citeste si: Iphone 14 pe scurt. De ce sa il alegi

Citeste si: Tu cum îți protejezi telefonul?

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!