​Sambata, de la ora 15:00, “ROventura” va poarta la Poarta de su’ Feleac!

Călătoria celor doi prezentatori, George Mihai si Andreea Stravoiu, continuă în zonă si in aceasta saptamana, in editia difuzata sambata, de la ora 15:00, la Kanal D.

Săptămâna trecută, telespectatorii descopereau prin intermediul emisiunii „ROventura”,  un oras incarcat de istorie si de frumusete, Cluj-Napoca. Călătoria celor doi prezentatori, George Mihai si Andreea Stravoiu,  continuă în zonă si in aceasta saptamana, in editia difuzata sambata, de la ora 15:00, la Kanal D,  si are în prim-plan si alte frumuseți și atracții din zonă.

Willy Dietrich e omul care sfințește locul. Român de etnie germană, care a trudit ani buni prin vestul Europei, s-a întors hotărît să pună Sălicea pe harta turistică a Transilvaniei. Și-a reușit! Zooparcul de la Sălicea e un loc pentru copii de toate vârstele. Și uite-așa, viețuitoare după viețuitoare, Moara de Vânt a ajuns să fie una dintre cele mai căutate atracții din zona Clujului. 

Citeste si: Fii #SolitardeciSolidar: Sambata, de la ora 15:00 ne uitam la Kanal D, la "ROventura"! Andreea si George sunt tot in Ardeal! Viziteaza singurul zooparc, in care animalele salbatice pot fi mangaiate si va imprietenesc cu traditia, la Poarta de su' Feleac

Citeste si: ROventura. Orasul din Romania care a detronat Miami si Madrid

Chiar și pentru călătorii noștri de serviciu, care au văzut multe în preumblările lor, plimbarea prin Zooparc e o experiență inedită, de care se bucură cu adevărat. Volierele cu păsări rare, exotice dar și spațiile generoase, amenajate pentru bursuci, dihori și câte alte frumoase viețuitoare, te fac să uiți cum trece timpul și să nu-ți mai vină să pleci.

Citeste si: ROventura. Turda - “Inima de sare” a Transilvaniei

Andreea si George isi continua drumul. N-ar vrea să întârzie la întâlnirea cu tradiția! Poarta de su’ Feleac îi spune ocolului ăstuia ardelenesc, o gospodărie – muzeu, cu porțile larg deschise pentru oricine vrea să lege o punte, peste timp, cu tradiția, prin micul tezaur de obiecte vechi ori prin mâncărurile proaspăt pregatite, tot după taine de demult.

Sâmbătă, de la ora 15:00, in „ROventura”, Andreea si George va poarta prin singurul zooparc de animale sălbatice, care pot fi mângâiate și apoi vă împrietenesc cu tradiția și vă poftesc la masă, la Poarta de su' Feleac. Distracția nu se termină niciodată, la unul dintre cele mai faine complexuri de agrement din zona Clujului.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate