Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Țara Moților, unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pământ

Author: Daniela Iliuta
Roventura cu George Mihai si Andreea Stravoiu Foto(4)

George Mihai și Andreea Străvoiu, in Tara Motilor

Sursa: BLC Media

Nu ratați sâmbata aceasta, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

Sâmbătă, de la ora 15:00, ”ROventura” ia munții la pas, în căutarea tihnei Apusenilor, într-unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pământ, Țara Moților, pe urmele bravului Horea.

Sâmbătă, de la ora 15:00, la ”ROventura”: Țara Moților, unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pământ

George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, ne invită să-i cunoaștem pe localnici, dar și pe oamenii veniți aici, de departe, ca să "sfințească locul".

Un loc unic, în care rar mai găsești ritmul acesta așezat și stilul de viață al moților, uluitor tocmai prin simplitatea lui.

Călătorim, pentru început, la Mătișești, acolo unde vom întâlni o familie de bănățeni care au devenit sarea și piperul acestui cătun de basm, care te cucerește, de la prima privire, prin minunile lăsate aici de Natură și de Dumnezeu.  În locurile acestea, oamenii, în mare parte bătrâni și tot mai puțini la număr, păstrează autenticitatrea acestor locuri.

Localnici sau turiști, cu toții iubesc Țara Moților!

Moții care au rămas aici au făcut-o pentru că iubesc natura și libertatea, iar pe acestea le poți gusta din plin, în oricare dintre case ai alege să înnoptezi. Ospitalitatea moților și gustul legendarelor plăcinte pe lespede ți se lipesc de suflet, și transforma plimbarea aceasta într-una de neuitat.

Citeste si: Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, incursiune la poalele Călimanilor

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

ROventurienii ne poartă pașii, apoi, pe urmele lui Horea, un simbol al patriotismului transilvănean. Un veritabil simbol, jertfit pentru libertate, Horea a semănat câte ceva în fiecare dintre cei care l-au urmat. Acel ceva îl regăsim și astăzi în moții care mai înnobilează, încă, acești munți binecuvântați.

Nu ratați sâmbata aceasta, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

Citeste si: Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în „ROventura”, la pas către „Perla Munților Apuseni”

 


Roberta, mai hotărâtă că oricând să pună capăt definitiv relației sale cu Sebastian! Concurentul a fost de-a dreptul șocat de decizia luată de partenera lui, deoarece spera într-o împăcare! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii!