Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Incursiune de basm la Jurilovca

Author: Alina Petre
Actualizat: 21 oct 2022, 16:24

Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Incursiune de basm la Jurilovca

Străvechea Dobrogea sau Delta Uscată, cum o numea Radu Anton Roman, e un spectacol al naturii fără egal în partea asta de țară iar ”ROventura” ne invită sâmbătă, de la ora 15:00, să descoperim o minunăție de loc, la Jurilovca!

Călătoria roventurienilor are, de data aceasta, ca destinație Jurilovca și ale sale nestemate înșirate pe malul unui fabulos complex turistic. Preferate de tot mai mulți turiști, căsuțele din buza bălții te cuceresc negreșit.

Citeste si: Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Periplul ROventura continuă prin “țara viei și-a vinului”

Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Incursiune de basm la Jurilovca

Prima zi de relaxare se imbină perfect cu momentul artistic tradițional al lipovenilor din Jurilovca astfel că tabloul acestei zile să devină o capodoperă. Tot aici, tainele pescarilor din buza Deltei ne vor aduce la masă, câte ceva din belșugul apei.

Spectaculosul loc acesta, unde se spărgeau, demult, valurile Mării Negre este, fără doar și poate, unul dintre cele mai frumoase locuri din România!

Alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, vedem cum tezaurul de tradiții nord dobrogean își etalează valoarea cu încă o bijuterie culinară de neegalat.

Când începe „Bravo, ai stil!”, sezonul 8. Show-ul despre modă și stil se întoarce la Kanal D

Atmosfera în care ne vom afla, prin intermediul ”ROventura” pare unică dar, din fericire, e repetabilă, pentru că gazdele noastre oferă astfel de experiențe oricui vrea să le guste.

Nu ratați o ediție inedită  ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D.

Citeste si: Sâmbătă, la “ROventura”, popas în Borlești, o străveche vatră de istorie şi tradiție din inima Moldovei

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies