Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”Roventura”, Festivalul Sculptorilor cu Drujba de la Cerna

,

George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii ”ROventura” va invită, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la festival!


In articol:

George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, merg la Cerna, ultimul sat din Vaideeni, pentru a ne oferi imagini si emotii de la cel mai inedit festival din România.

ROventura ajunge sambata, 25 septembrie, la Festivalul Sculptorilor cu Drujba de la Cerna

Festivalul Sculptorilor cu Drujba de la Cerna este un eveniment de la care nu trebuie să lipsim dacă iubim natura și tradițiile neaoșe românești. Opere de artă naivă, momente unice, dar și frumuseți naturale nepereche, din comuna Vaideeni, toate vor putea fi admirate prin intermediul ”ROventura”.

Adrian este omul care a pus satul pe harta turistică a României, îndeosebi prin Festivalul Sculptorilor cu Drujba, pe care îl organizează, în fiecare an la pensiunea din Cerna. Jocul călușarilor, un dans interesant, cu accente ritualice, ce capătă chiar o aură dramatică, la un moment dat, ne introduce într-o atmosferă de poveste.

Primul festival al carverilor din partea aceasta a Europei adună laolaltă o sumedenie de oameni asemenea lui Edi Schneider, un artist rebel, nebun frumos al zilelor noastre. Este o bucurie nespusă și pentru sculptori să se adune aici, din toată țara.

Artă și <nebunie> deopotrivă, sunt cuvintele cheie care descriu festivalul, iar natura virgină și oamenii de poveste se completează armonios în locul acesta, de basm. Cerna, Oltenia de sub Munte, este astăzi ca o adevărată oază turistică, cu toate atracțiile ei, raiul tradițiilor mioritice, iar cele culinare sunt la loc de cinste.

Nu ratați o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la Kanal D.

Citeste si: ROventura ajunge sambata aceasta prin satele pitoresti din Dobrogea de Nord!

Citeste si: Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în “ROventura”, incursiune în “cea mai frumoasă stațiune de pe continent”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, plaiuri buzoiene, ”Athosul” românesc

Dacian Cioloș: 'USR este un partid responsabil și nu caută soluții pentru a ajuta un om sau altul'

BOMBĂ! S-a aflat cine este milionarul cu care a fost căsătorită Oana Cuzino? Are 70 de ani, dar arată de 45. Doar ceasurile lui costă 3 milioane de euro

Sambata aceasta, de la ora 15:00, in “ROventura”, incursiune de poveste in Tinutul Buzaului

ROventura ajunge sambata aceasta prin satele pitoresti din Dobrogea de Nord!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies