Salata cu fasole rosie

DSCN8966

Sursa bogata de fibre!


Ingrediente

Amestec de salate 400 g (iceberg, rucola, salata verde, valeriana etc.)
Fasole rosie boabe 50 g
Branza de capra 120 g
Bacon 200 g
Usturoi 2 catei
Ulei de masline 80 ml
Paine toast 4 felii
Sare, piper
Porumb 60 g
Cimbru proaspat

Pentru vinegreta din mustar iute:
Otet de vin alb 45 ml
Mustar iute 10 g
Ulei de masline 150 ml
Sare, piper

Mod de preparare

Se fierb boabele de fasole, se racesc.
Amestecul de salate se spala si se scurg de apa cu ajutorul unui uscator de salata.
Painea toast se taie cuburi si se prajeste in ulei de masline cu usturoi.
Branza de capra se taie cubulete si se tine pentru o jumatate de ora in ulei de masline amestecat cu cimbru proaspat.
Baconul se taie fasii si se prajeste intr-o tigaie fara ulei.
Se amesteca toate aceste ingrediente se asezoneaza cu vinegreta din mustar iute, se da gust.

Pentru vinegreta din mustar iute:
Intr-un castron se pun otetul si sarea, se bat energic.
Se pune mustarul, se amesteca.
Se adauga incet uleiul si se amesteca repede pana ce sosul se ingroasa.
Se da gust.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate