Sahika, lovitura de gratie pentru Ender! Afla ce se va intampla intre cele doua rivale, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Pretul fericirii", de la 20:00, la Kanal D!

,
Pretul fericirii serial turcesc
Ender primeste o noua lovitura din partea Sahikai!

Sahika, nu pierde vremea si incearca sa-l influenteze pe Halit, spunand ca Ender nu are nicio dovada pentru spusele ei si ceea ce acuza ca a patit.


In articol:

Yildiz lanseaza acuzatii grave asupra Sahikai. Tanara, care si-a dat seama cine sunt cei care alimenteaza “nebunia” lui Erim, fiul lui Halit, ii spune acestuia adevarul. Yildiz ii acuza pe Sahika si Yigit ca se fac vinovati de starea lui Erim.

Ender are mustrari de constiinta in ceea ce-l priveste pe Yigit, primul ei fiu, pe care l-a abandonat de cand era mic.

Acum, cand Ender stie ca Yigit este cel care a provocat accidentul, nu are curajul de a-l denunta. Totodata, Ender stie ca Sahika se foloseste de Yigit pentru a-i face jocul si incearca sa il scoata din “ghearele” femeii.

Pretul fericirii serial turcesc
Ender stie ca Sahika se foloseste de Yigit si incearca sa il atraga de partea ei

Yildiz loveste drept la tinta!

Yildiz, care si-a dat seama ca ceva este in neregula cu medicamentele care ii sunt administrate lui Erim de catre Yigit si Sahika, a legatura cu Ender pentru a o avertiza ca fiul ei este in pericol. Yildiz este convinsa ca Sahika si Yigit controleaza “nebunia” lui Erim si face, in secret, demersuri pentru un set de analize. Cand Halit afla ca fiul sau a fost luni de zile otravit, prin intermediul tratamentului medicamentos, Sahika intra in panica. Actuala logodnica a lui Halit incearca sa o acuze pe Yildiz, in fata lui Halit, pentru starea grava de sanatate a lui Erim insa, in mod surprinzator, barbatul nu ii da crezare.

Pretul fericirii serial la Kanal D
Yildiz este convinsa ca Sahika si Yigit controleaza “nebunia” lui Erim

Citeste si: Pretul fericirii: Rivale pe scena, prietene in spatele cortinei

Citeste si: Talat Bulut, Halit, din “Pretul fericirii”, operat de urgenta

Ender revine in conacul Argun pentru a povesti, la solicitarea lui Halit, care este adevarul in ceea ce priveste disparitia ei din viata fiului lor, Erim. In schimb, Sahika, nu pierde vremea si incearca sa-l influenteze pe Halit, spunand ca Ender nu are nicio dovada pentru spusele ei si ceea ce acuza ca a patit.

Ender isi cheama, in fata membrilor familiei Argun, singurul martorul al evenimentelor petrecute in viata ei, imediat dupa accident, pe Sabri. Spre marele ei soc, Sabri, care initial ii salvase viata, va deveni cel care i-o va ruina. Ender este convinsa ca la mijloc se afla Sahika. Mai mult, frumoasa si ambitioasa logodnica a lui Halit reuseste sa distruga dovezile medicale care aratau ca Erim a fost otravit, in felul acesta, ea si Yigit fiind absolviti de orice vina, in fata tuturor.

Nu ratati in aceasta seara, un nou episod plin de suspans din “Pretul fericirii”, incepand cu ora 20:00, la Kanal D.

Pretul fericirii serial la Kanal D
Halit, pe cale sa descopere adevarata fata a Sahikai!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un arhitect spulberă mitul vieţii de 5 stele de la Cluj: „Trăim într-o sărăcie generalizată”

Grila de toamna Kanal D - Un carusel al emotiilor, umorului, povestilor de viata inspirationale si al informatiilor pertinente si relevante

Voldomir Zelenski, ieșire furtunoasă: 'Vladimir Putin se teme de moarte!' / 'Nu există un embargo total asupra aprovizionării cu energie'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Talat Bulut, Halit, din “Pretul fericirii”, operat de urgenta

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies