SABBAGH in ACTIUNE. Pericolele care ne pandesc la orice pas: vecini reclacitranti din cauza bauturii, dar si soferi care umbla cu arme albe in masina

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:06

Sa nu credeti ca politistii au de rezolvat numai cazuri grave- omoruri, violuri sau incaierari! Nicidecum! Munca de zi cu zi presupune si rezolvarea altor probleme, cum ar fi, de pilda, certurile intre vecini!

O problema mica, dar extrem de sacaitoare pentru toate taberele implicate! Cum ar fi, dragi telespectatori, sa va treziti in plina noapte in zgomot de petrecere si locuinta plina de fum? V-ati intoarce pe partea cealalta, urandu-i noroc vecinului care s-a gandit sa se relaxeze la un gratar in mijlocul strazii sau ati chema politia? Eroii materialului nostru n-au avut noroc de vecini intelegatori. Iar politistii, ce sa faca? S-au prezentat la datorie! De, apelul era dat prin 112!

Oameni intelegatori, politistii incearca, mai intai, cu vorba buna.

Tinerii isi vad, insa, linistiti de treaba, de parca ar fi in curtea lor, nicidecum in mijlocul strazii! Din punctul lor de vedere, nu e nicio problema. Ei n-au auzit de nicio lege care sa le interzica sa petreaca in fata blocului, in vreme ce vecinii incearca sa doarma. Toate incercarile politistilor sunt sortite esecului. Gratarul sfaraie, baietii mai beau cate un paharel. Daca politistii vor sa stea si ei prin preajma, ei n-au nicio problema.
E drept, au facut o concesie si au oprit muzica.

Daca nu se poate cu duhul blandetii, politistii n-au de ales. Procedura e trecuta in regulament: suspectii recalcitranti trebuie incatusati si condusi la sectie, cu sau fara voia lor! Nu de alta, dar e posibil sa se raneasca sau sa provoace cine stie ce neplaceri celor din jur!

##VIDEO134873##

Ce face bautura din om! Unii nici nu mai sunt in stare sa se tina pe picioare dupa un paharel, altii capata puteri supraomenesti.

Cu greu au reusit agentii sa-l linisteasca. Amatorii de gratare in miez de noapte n-au inteles ca te-o face bautura zmeu, dar cand te trezesti e mai greu! Nu de alta, dar cu banii dati pe amenda si-ar fi permis un gratar adevarat intr-un local de lux, plus un lautar care sa le cante la ureche.

Christian Sabbagh, un tatic fericit!  Eduard, fiul sau cel mare, a trecut cu bine peste emotiile firesti ale BAC-ului si se pregateste sa dea admiterea la Drept

Suspectii au fost dusi la sectie sa-si limpezeasca mintea, dar politistii n-au odihna.

Rondul de noapte nu s-a incheiat. Spre dimineata, opresc o masina suspecta in trafic. Soferul pare pus pe glume! Omul spune ca lucreaza in constructii si are masina plina cu tot felul de materiale. Surprizele nu intarzie sa apara. La o privire mai atenta, oamenii legii incep sa scoata din masina un adevarat arsenal. Prins cu ocaua mica, soferul incearca sa-i faca din vorbe pe politisti. Are niste texte mai tari decat replicile din „BD in actiune”!

Politistii abia isi stapanesc rasul cand il aud cum se baga singur in bucluc! Cat despre metalurgie, omul a reusit sa ne blocheze pe toti! Nici acum nu ne dam seama daca voia sa ne testeze cunostintele sau sa ne ia prin invaluire. Armele au fost confiscate, iar omul dus la sectie pentru verificari. Doar singur vorbea despre ce-ar fi putut face cu manusile si arsenalul din masina.

 

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies