Sa te feresca Dumnezeu sa te pui cu o femeie nervoasa! Ce-a patit activistul de mediu care a deranjat o directoare din Ministerul Mediului

Activistul Erwin Albu a indraznit sa supere o directoare la sedinta pe probleme de reciclare de la Ministerul Mediului.

Scandal ca in filmele cu Stan si Bran la Ministerul Mediului. Iata-l pe omul care nu se teme nici de jandarmi si nici de politie atunci cand protesteaza pentru dreptate.El este Erwin Albu celebrul activist care, se pare ca si-a gasit nasul. Femeia a aruncat cu geanta dupa el in fata catorva zeci de persoane. Intreaga isprava a fost filmata si face furori pe internet.

Angajata ministerului s-a enervat cand activistii au insistat sa clarifice problemele de reciclare si in acelasi timp au filmat intreaga discutie. Deranjata ca este filmata si nimeni nu clarifica acest aspect, doamna director se apropie hotarata catre masa lui Erwin.

Imediat dupa ce imaginile au aparut in presa cei doi adversari nu au intarziat sa raspunda cu privire la incident.

Pe de alta parte, doamna director a trimis un comunicat in care isi arata regretul fata de incident: „Inteleg sa-mi asum responsabilitatea pentru maniera in care am reactionat, care nu poate fi in niciun fel acceptabila, desi nu ma caracterizeaza. In acest sens, mi-am inaintat demisia catre board-ul Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania.”

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate