„Să fii sănătoasă și tu și el, nu mă interesează!”. Virginia o pune la pământ pe Roberta! Aflați cum va reacționa Robi în episodul de marți, 9 aprilie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 08 apr 2024, 19:04

În ediția de marți a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Virginia izbucnește la adresa Robertei.

În ediția de marți a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Virginia are o reacție nervoasă la adresa Robertei.

Virginia o pune la pământ pe Roberta

În episodul de mâine, 9 aprilie 2024, o discuție legată de Ștefan și Roberta va scoate un comentariu din gura Virginiei, la care Roberta va reacționa.

Citește și: Larisa, primele declarații după eliminare! Iată ce mesaj neașteptat i-a transmis fosta concurentă lui Patrick, înainte de a pleca din Casa iubirii! „Mi-a fost frică și acum îți spun...”

„Virginia, mi se pare că mă ataci așa la orice, nimic nu pot să zic”, va spune Roberta.

„Ți se pare, Roberta, iar începi?”, va întreba Virginia.

„Păi eu încep?”, va declara Roberta.

Tensiunea dintre cele două concurente devine mai mult decât vizibilă, motiv pentru care Ștefan sparge gheața și încearcă să afle ce se întâmplă între cele două fete.

„De la ce ați început?”, va întreba Ștefan.

Citește și: Roberta, decizie radicală în privința lui Ștefan! „Am vrut să clarific ceva cu el!” Iată cum a reacționat concurentul și ce discuții s-au declanșat în Casa iubirii

„Nu știu”, va răspunde, nervoasă, Virginia.

„Îmi răspunde așa, în sictir, în fine”, va declara Roberta.

„Nici nu am vorbit cu ea, nu știu unde i-am răspuns”, va spune, la fel de nervoasă, Virginia.

„Afară suntem drăgălașe, în schimb aici trebuie să căutăm materiale, ceartă și scandal”, va spune Julia, care intervine în discuție.

Roberta va sublinia că nu ar fi ea de vină pentru despărțirea dintre ei și nici pentru glumele pe care fostul iubit al Virginiei le face cu ea.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Roberta, te uiți la altă emisiune, nu știu în ce film ești”, va exclama, iritată, Virginia.

„Dintr-o dată ai devenit atât de răutăcioasă cu mine, de când Robi face glume. Să știi că nu-i vina mea”, va afirma Roberta.

„Să fii sănătoasă și tu și el, nu mă interesează”, va spune Virginia.

În tot acest timp, pare că Robi se va distra în timp ce fosta lui iubită are un moment dramatic cu o altă concurentă. 

Roberta nu-și poate lua ochii de la Ștefan

Tot mâine, Ștefan va dansa cu Rebecca, iar Ștefania va dansa, în glumă, cu Roberta. După acest dans, Ștefan va aduce un subiect foarte interesant pe masă.

„Roberta, voiam să te întreb o chestie. Am observat, te-ai uitat la mine excesiv când dansam”, va declara Ștefan.

„Eu?”, va spune Roberta.

„Nu, eu”, va răspunde, ironic, Ștefan.

„Păi tu dansai cu Rebecca și te uitai la Roberta?”, va întreba Bogdan, care va stârni râsetele tuturor.

„Ștefan, din bărbatul sigur care oferea siguranță într-o relație ai devenit... o dezamăgire”, va afirma Bianca și va râde.

Ce se întâmplă mai departe și cum se vor finaliza discuțiile dintre concurenți aflați marți, 9 aprilie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!