“SĂ CREȘTI MARE!” – Campania de Craciun a Știrilor Kanal D, în colaborare cu Asociația “Protagoniști în Educație”

,
“SĂ CREȘTI MARE!” – Campania de Craciun a Știrilor Kanal D
“SĂ CREȘTI MARE!” – Campania de Craciun a Știrilor Kanal D[Sursa foto: Captură KANAL D]

Începând de astazi, 21 decembrie, Știrile Kanal D demarează Campania “SĂ CREȘTI MARE!”, în colaborare cu Asociația “Protagoniști în Educație”. În cadrul principalului buletin informativ al Știrilor Kanal D de la ora 19:00, de luni până joi, vom urmări reportaje emoționante realizate în mijlocul unor familii greu încercate, fiecare dintre acestea având mare nevoie de ajutor.

De Crăciun, Știrile Kanal D, împreună cu Asociația “Protagoniști în Educație” fac din urare o misiune de onoare și oferă copiilor care nu pot privi prea departe, curajul de a-și imagina viitorul pentru că, mai importante decât darurile care te cheamă să copilărești sunt darurile care te ajută să crești!

Urmărește Știrile Kanal D, de la ora 19:00, și află cum poți și tu să ajuți un copil vulnerabil să rămână conectat la educație! 

“SĂ CREȘTI MARE!” – Campania de Craciun a Știrilor Kanal D
“SĂ CREȘTI MARE!” – Campania de Craciun a Știrilor Kanal D[Sursa foto: Captură KANAL D]

Despre Asociația FDP „Protagoniști în Educație: a fost înființată în anul 1996 de către voluntari

italieni și români, cu sprijinul organizației italiene AVSI. De-a lungul anilor, asociația a implementat programe pentru a promova binele comun, venind în sprijinul celor mai vulnerabile grupuri sociale: copii abandonaţi, copii şi tineri care trăiesc cu HIV,  persoane cu dizabilităţi, şomeri.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Surpriză uriașă pentru Denise Rifai! Dan Bittman „i-a dat un inel”, în cadrul emisiunii pe care jurnalista o prezintă la Kanal D: “Este dreptul meu de a negocia!”

VIDEO Protest al actorilor din Germania, după ce Angela Merkel a primit puteri sporite: Fac apel la guvernul nostru: Faceţi-ne să ne temem mai mult

DEZASTRU la Survivor Romania! Un alt concurent OBLIGAT sa paraseasca competitia

Dan Bittman vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți, de la ora 23:00, la Kanal D!

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Prizoniera destinului”, Benal joaca periculos! 

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies