S-au extras bonurile fiscale norocoase. Uite care e suma CASTIGATOARE si cum s-a schimbat regulamentul. Castigul e FABULOS!

,

Bucurie mare pentru persoanele care detin unul sau mai multe bonuri fiscale emise in 23 mai, cu valori intre 135  si 135,99 de lei. Conform extragerii de ieri, toti acestia se pot prezenta in urmatoarele 30 de zile la unitatile ANAF de care apartin, cu bonurile fiscale castigatoare, in original si o copie a actului de identitate.

Ulterior,  urmeaza o a doua etapa.Dupa centralizarea bonurilor fiscale castigatoare, va avea loc o a doua extragere, cand, din totalul de bonuri castigatoare depuse, se vor extrage doar 100 de bonuri. Practic, posesorii acestor 100 de bonuri extrase vor fi premiati in bani.

Fondul total de premiere pentru aceasta extragere este de 1.000.000 de lei, care se va imparti la cel mult  100 de castigatori. Asta inseamna 10.000 de lei de persoana, suficienti bani pentru a petrece o vacanta de vis, ca doar tot suntem in sezon estival.

Aceasta a doua  extragere a Loteriei bonurilor fiscale a fost organizata pentru bonurile emise in perioada 29 martie - 31 mai 2015. La prima  extragere, cea organizata in a doua zi de Paste au existat 18.215  bonuri castigatoare  iar premiul pentru cele validate  ar  fi  fost de   54,9 lei.

##VIDEO140263##

 

Citește-ne pe
Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

PROTEST la Poiana Brașov: Tăiaţi pensiile speciale, nu pădurile - FOTO-VIDEO

Mihaela Rădulescu rupe tăcerea. Cine este bărbatul de care este îndrăgostită acum: Eu trăiesc numai ce-mi place

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies