S-au dus vremurile bune! Pana mai ieri imparatul romilor se mandrea cu o coroana si un palat cu 30 de camere. Astazi insa SARACIA ii bate in poarta VIDEO

S-au dus vremurile bune! Pana mai ieri imparatul romilor se mandrea cu o coroana si un palat cu 30 de camere. Astazi insa SARACIA ii bate in poarta VIDEO

A fost odata un imparat care dormea in puf si calca pe aur.

Supusii il venerau ca pe un zeu si i se inchinau din zori si pana la apusul soarelui. In anii 90, numele sau facuse inconjurul Europei, dovada aceste imagini realizate de BBC in care imparatul se intorcea la origini, in India.

 

In palatul urias cu turnulete in care altadata misunau zeci de slugi, astazi cam bate vantul a pustiu. Supusii au plecat unul cate unul, iar de imparatia lui n-a mai ramas mare lucru.

 

Mesele imbelsugate si petrecerile sunt mai rare, iar acum fiecare ban este dramuit cu mare grija si se face economie aproape la orice. 

 

Din zecile de camere numai cateva sunt incalzite, pentru ca familia imparateasca nu isi permite sa bage prea multe lemne in sobe. Noroc cu straiele de imparat care mai tin de cald.

 

Ca sa nu moara de foame, imparatul a fost nevoit sa isi vanda din podoabe, insa coroana de aur o pastreeaza ca pe ochii din cap. De frica hotilor o tine ascunsa.

 

Oricat de mare ar fi saracia si boala care ii bate la usa, mai marele neamului tiganesc mai are un vis - intr-o buna zi sa se reintoarca in India si chiar sa faca un film.

 

Are planuri mari pentru nomazii din toata lumea si spera sa le puna in aplicare cu sprijinul indienilor.

 

Mai in gluma mai in serios, Iulian Radulescu se gandeste ca el insusi sa fie liderul noului neam tiganesc. Se gandeste ca 

ar putea scapa de saracie daca filmul pe care l-ar face s-ar buucra de succes.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate