S-A SOCAT cand a vazut ce se afla in patul fetitei sale de 12 ani!

Trezita in noapte de tipetele copilei, o mama a incremenit cand a descoperit asta in patul fiicei sale! Nu s-ar fi asteptat la asa ceva!

Caz socant in China, in provincia Chongqing! O fetita in varsta de numai 12 ani a fost muscata in timp ce dormea de un sarpe veninos. Parintii au fost treziti in urletele de disperare ale fetitei. Cel mai propabil, familia a dormit cu ferestrele deschise, iar reptila s-a strecurat astfel in casa, iar mai apoi in patul micutei. Sarpele avea peste 60 cm, iar medicii vor putea scoate veninul din corpul fetitei in cel putin sase zile. Micuta a fost muscata de mana, iar rana sangera abundent.

Parintii au dus-o de urgenta la spital pentru ca viata sa nu-i fie pusa in pericol. Mama a declarat pentru ziarul Chongqing Evening News ca nu si-ar fi imaginat vreodata ca fiica ei ar putea fi muscata de un sarpe chiar acasa la ea, in pat, in timp ce dormea. Zoologii, insa, si specialistii in herpetologie ssutin ca, uneori, serpii care se pregatesc sa intre in hibernare pot fi atrasi de caldura corpului uman.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate