S-a aruncat bomba în cazul Caracal: "Dincă are peste 10 fete omorâte"! Reacția avocatului familiei Melencu, Tinel Pop

,

Un presupus martor a făcut afirmații șocante despre cazul Caracal. Investigatorul italian Rok Xavi a făcut publică declarația presupusului martor, la TV.


In articol:

"Omul ăsta, îmi asum ceea ce spun, are peste 10 fete omorâte. Peste 10 fete omorâte! Dincă de câte ori omora câte o fată se interna în spital. Nu cum vorbesc jurnaliștii ăia, pentru pensie. El de câte ori s-a internat, avea victime.

Sunt sigur 100%. Sunt 100% sigur de informațiile astea", ar fi spus pretinsul martor, potrivit afirmațiilor investigatorului italian Rok Xavi, făcute la România TV.

"Mi-a spus că cineva din Caracal muncește cu el, că îl cunoaște bine pe Dincă. A spus că Dincă din Caracal nu are prieteni deloc. A spus că îl cunoaște pe doctorul de acolo care l-a băgat la spital să îi facă actele mereu", a declarat Rok Xavi.

S-a aruncat bomba în cazul Caracal: "Dincă are peste 10 fete omorâte"! Reacția avocatului familiei Melencu, Tinel Pop

Tinel Pop a negat aceste informații. Avocatul familiei Melencu a dezvăluit că, potrivit informațiilor pe care le are din dosar, Gheorghe Dincă a fost internat de 8 ori pentru a obține o pensie medicală, lucru pe care nu l-a reușit.

"Dincă a fost internat de 8 ori să își facă pensie medicală și ăia l-au dat afară că nu pot să îi facă pensia medicală.

Nu au putut să îi facă fiindcă e prea sănătos. Asta e toată povestea. Astea sunt probele și indiciile din dosar. Sunt 8 internări, și nu 10. Voia să își facă istoric pe ieșit la pensie. Dincă e mai tare psihic ca mulți dintre noi", a declarat avocatul familiei Melencu, Tonel Pop.

Citeste si: Gheorghe Dincă, scos din arestul Capitalei! Informații de ultimă oră despre criminalul din Caracal

Citeste si: Gheorghe Dincă, la un pas de sinucidere! A cedat în arest! Ce s-a întâmplat recent i-a alertat pe angajații închisorii

Citeste

si: Prima reactie a tatalui Luizei Melencu, dupa ce s-a descoperit ca nu este parintele ei biologic: ce anunt a facut barbatul

 

Citește-ne pe
Citește și:

ULTIMA ORA: Olandezul care a ucis-o pe Mihaela Adriana Fieraru s-a sinucis!

VIDEO Nicuşor Dan, la şedinţa de buget: Este un buget al curăţeniei, din care scoatem cheltuieli inutile

BOMBĂ! S-a aflat cine va câștiga Survivor România 2021! Este totul stabilit

VIDEO Noi imagini cu Luiza Melencu in viata au aparut pe Facebook!

Cum arata portretul psihologic al lui Gheorghe Dinca, la doua luni de la ultima sa crima, aflati in exclusivitate, duminica, la "Asta-i Romania", de la ora 14:30, la...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies