S-a aruncat bomba în cazul Caracal: "Dincă are peste 10 fete omorâte"! Reacția avocatului familiei Melencu, Tinel Pop

Un presupus martor a făcut afirmații șocante despre cazul Caracal. Investigatorul italian Rok Xavi a făcut publică declarația presupusului martor, la TV."Omul ăsta, îmi asum ceea ce spun, are peste 10 fete omorâte. Peste 10 fete omorâte! Dincă de câte ori omora câte o fată se interna în spital. Nu cum vorbesc jurnaliștii ăia, pentru pensie. El de câte ori s-a internat, avea victime. Sunt sigur 100%. Sunt 100% sigur de informațiile astea", ar fi spus pretinsul martor, potrivit afirmațiilor investigatorului italian Rok Xavi, făcute la România TV.

"Mi-a spus că cineva din Caracal muncește cu el, că îl cunoaște bine pe Dincă. A spus că Dincă din Caracal nu are prieteni deloc. A spus că îl cunoaște pe doctorul de acolo care l-a băgat la spital să îi facă actele mereu", a declarat Rok Xavi.

S-a aruncat bomba în cazul Caracal: "Dincă are peste 10 fete omorâte"! Reacția avocatului familiei Melencu, Tinel Pop

Tinel Pop a negat aceste informații. Avocatul familiei Melencu a dezvăluit că, potrivit informațiilor pe care le are din dosar, Gheorghe Dincă a fost internat de 8 ori pentru a obține o pensie medicală, lucru pe care nu l-a reușit.

"Dincă a fost internat de 8 ori să își facă pensie medicală și ăia l-au dat afară că nu pot să îi facă pensia medicală. Nu au putut să îi facă fiindcă e prea sănătos. Asta e toată povestea. Astea sunt probele și indiciile din dosar. Sunt 8 internări, și nu 10. Voia să își facă istoric pe ieșit la pensie. Dincă e mai tare psihic ca mulți dintre noi", a declarat avocatul familiei Melencu, Tonel Pop.

Citeste si: Gheorghe Dincă, scos din arestul Capitalei! Informații de ultimă oră despre criminalul din Caracal

Citeste si: Gheorghe Dincă, la un pas de sinucidere! A cedat în arest! Ce s-a întâmplat recent i-a alertat pe angajații închisorii

Citeste si: Prima reactie a tatalui Luizei Melencu, dupa ce s-a descoperit ca nu este parintele ei biologic: ce anunt a facut barbatul

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate