Ruxi, schimbare spectaculoasă de look la Bravo, ai stil! Celebrities. Cum a venit concurenta în această ediție. Tibi Clenci a apreciat-o maxim pentru curaj

,
Cum a venit Ruxi in editia din aceasta seara la Bravo, ai stil! Celebrities
Ruxi, schimbare spectaculoasa de look la Bravo, ai stil! Celebrities[Sursa foto: Instagram]

Ruxi a avut cea mai spectaculoasa aparitie la Bravo, ai stil! Celebrities in editia din aceasta seara.


In articol:

Ruxi este maestra schimbărilor la Bravo, ai stil! Celebrities și aproape întotdeauna inițiativă ei este aplaudata de către jurații competiției.

Fie că este vorba despre ținută în sine sau despre o schimbare de look, Ruxi reușește de fiecare data să se transforme și să fie acel cameleon pe care jurații și-l doresc în cadrul Bravo, ai stil! Celebrities.

Citeste si: Mama Nicoletei Dragne, primele reacții despre certurile în care este implicată fiica ei la Bravo, ai stil! Celebrities

Ruxi, una din cele mai bune aparitii de pana acum la Bravo, ai stil! Celebrities

Desi muritorul de rand ar spune că ținuta cu care a apărut în aceasta seara, este una simpla, lucrurile nu stau deloc așa. Cu atât mai mult cu cât, Ruxi a apărut în cadrul ediției blonda. Prima care a observat cât de bine îi sta cu aceasta culoare este însăși Viviana Sposub care a și comentat la adresa noului look al rivalei sale. Însă, odată ajusa în fata juraților, Ruxi a avut parte de o analiza mai mult decât scrutătoare, iar rezultatul a fost că și de data aceasta concurenta s-a prezentat impecabil în fata lor.

Tibi,însă, a remarcat coafura și culoarea parului lui Ruxi și chiar daca este doar o peruca aceasta a fost aleasa și coafata impecabil încât nici nu s-a sesizat că nu ar fi parul ei.

Ruxi, schimbare dramatica de look la Bravo, ai stil! Celebrities

Ruxi, aparitie spectaculoasa la Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ruxi a aparut blonda in editia din aceasta seara de la Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Maurice Munteanu, mesaj acid pe Instagram pentru haterii care au zis ca a slabit cu ajutorul operatiei: "Eu nu vă pot da decât block!"

Tibi Clenci: "Ideea pe tot o împingeam noi de ceva timp.

Îmi place ideea de jeans, îmi place propunerea ta. Să știi că daca mergi cu călcâiul la vedere, trebuie să te asiguri că intra și el în talpa. Iți vine foarte bine și blondul desi eu aș mai fi luat din volum și aș mai fi lașat pe laterale. Dar este o peruca, nu-i așa? M-am tot întrebat daca ți-ai făcut o schimbare de look sau nu. Bravo!"

Maurice Munteanu a subliniat și el efectul perucii lui Ruxi că în 7 sezoane, nimeni nu a avut o peruca care să nu semene a peruca.

"Aș fi jurat că te-ai fi făcut blonda. Deja ne confruntam cu un mare plus. Este un styling foarte actual, aș fi purtat oricând."

 

Citește-ne pe

Citește și:

Mama Nicoletei Dragne, primele reacții despre certurile în care este implicată fiica ei la Bravo, ai stil! Celebrities

Adrian Chesnoiu lămurește tratarea culturilor cu substanțe ce afectează albinele: 'Se face sub stricta supraveghere a ANF'

BREAKING NEWS! Gata, a început! A fost deschis focul în Ucraina! Au murit cinci militari! Revenim cu detalii!

Se adâncește conflictul între Ruxi și Viviana Sposub la Bravo, ai stil! Celebrities:"Nu poți să iți permiți tu să zici că ești la același nivel cu una cu 11 ani mai mare...

Fiica Andei Adam și-a prezentat iubitul de ziua ei de naștere. Cum a reacționat vedeta de la Bravo, ai stil! Celebrities

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies