Ruxi, desfiintata de "Dana Budeanu" prezenta la Gala Bravo, ai stil!: "Ce-i asta, fa...Cine-i stilistul tau. Serghei Mizil?!Ametito, trebuie sa umbli mereu cu fata acoperita..."

Author: Alice Popescu
Actualizat: 01 aug 2022, 18:55
Ruxi fata in fata cu "Dana Budeanu" la Bravo, ai stil! 2021

Ruxi a avut unul dintre cele mai flamboiante momente din Gala Bravo, ai stil! 2021, iar reactiile din partea juratilor au fost pe masura.

Ruxi si-a inceput defilarea in Gala Bravo, ai stil! 2021 pe o melodie senzuala, ea in sine avand o rochie extrem de decupata care i-au pus in evidenta atat sanii cat si posteriorul bine lucrat.

Insa, dupa cateva minute, cineva a intervenit si imediat s-a oprit muzica, intrand in scena asa-zisa "Dana Budeanu" care i-a criticat tinuta intr-un mod caracteristic.

Bravo, ai stil! 2021. Ruxi, fata in fata cu "Dana Budeanu"

Citeste si: ELIMINARE surprinzatoare la Bravo, ai stil! 2021 dupa numai o saptamana de concurs: "Si-a facut-o cu mana ei!" Ilinca Vandici a facut ANUNTUL

"Ce-i mai, cu prelata asta pe tine? I-a ramas cuiva cortul mic sau ce? Ai patat-o cu mustar? Ai venit de la festivalul berii. Ai bagat mici cu smantana si cu berica si ai patat asta, nu?"

Ruxi: "Stilistul mi-a zis sa o port ca..."

"Fa, cine-i stilistul tau, Serghei Mizil, baiatul care vinde pepeni de Dabuleni.

Fataloaico, tinuta asta e maxim de carpeta din Serai. De unde esti tu? Esti taranca?! A, de la un sat mai mare. Ametito, tu nu esti de Bucuresti, esti de Dubai, stii de ce? Pentru ca trebuie sa umbli mereu cu fata acoperita, intelegi? Si trebuie sa iti tii burka pe fata si sa nu ti-o arati niciodata. Cu ce te ocupi tu, pui faianta? Ai scris o carte? Oracolul nu e o o carte.
O femeie ca tine, stii in ce scrie? In ciorba. Scrii in ciorba un marar, un patrunjel in timp ce mafiotul sta pe canapea."

Program TV Live Stream Online „Bravo, ai stil! Celebrities” - Ediția de joi, 30 decembrie 2021 - VIDEO. Ruxi, certată de Maurice Munteanu:

Citeste si: ANUNTUL in premiera in istoria competitiei Bravo, ai stil! Ce se intampla cu o CONCURENTA in prima Gala? Concurentele, desfiintate una cate una

Bravo, ai stil! 2021. Ruxi, moment original in prima Gala

Dupa momentul in care "Dana Budeanu" i-a desfiintat tinuta in platoul Bravo, ai stil! 2021, Ruxi si-a continuat defilarea in fata juratilor. La sfarsit, toti trei au fost de acord ca tinuta lui Ruxi a fost una care o caracterizeaza pe deplin ca si momentul, iar Raluca Badulescu a subliniat ca Ruxi nici sa nu incerce sa schimbe ceva la fizicul ei, referindu-se strict la sani pentru ca Mama Natura a inzestrat-o fix cu ce si cat trebuie. Ce au avut ei de spus despre prestatia si momentul concurentei, puteti vedea in materialul video de mai jos!

 


Cookies