ANUNTUL in premiera in istoria competitiei Bravo, ai stil! Ce se intampla cu o CONCURENTA in prima Gala? Concurentele, desfiintate una cate una

Author: Alice Popescu
Ce anunt face Ilinca Vandici in premiera la Bravo, ai stil! 2021

Ilinca Vandici face un anunt suprinzator in prima Gala a competitiei stilistice Bravo, ai stil! 2021.

In aceasta seara, de la ora 22:00, telespectatorii vor fi martorii primei Gale a show-ului Bravo, ai stil! Celebrities”, cele 9 concurente vor fi puse in fata primei teme de Gala a acestui sezon –   Rochii de seara pe covorul rosu. 

Citeste si: Ilinca Vandici a facut ANUNTUL despre Anda Adam chiar in a doua editie Bravo, ai stil! 2021. DE CE lipseste cantareata: Aoleu, nu ne speria!"

Bravo, ai stil! 2021. ANUNTUL in premiera in istoria competitiei stilistice

Concurentele vor avea parte de emotii uriase, cu atat mai mult cu cat presiunea este foarte mare pentru ca vor avea parte de primele note din partea ceor 3 exigenti jurati. Una dintre concurentele acestui sezon intra in vizorul lui juratilor, total dezamagit de alegerile stilistice ale acesteia, Tibi Clenci o puncteaza cu nota 1.

Insa, se pare, ca exista totusi si o concurenta care a reusit sa ia note de 5 pe linie in prima Gala a saptamanii, Tibi fiind foarte impresionat de show-ul pe care l-a facut: "Ea a facut o chestie wow...S-a produs ceva si nu am putut sa imi mai iau ochii de la tine. Ceea ce ai facut tu acolo, a fost un exercitiu de emotie."

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Bravo, ai stil! 2021. Juratii, nemilosi cu unele concurente in prima Gala

Citeste si: Anda Adam, imagini VIDEO de infarct la Bravo, ai stil! 2021 A facut un pas si i s-a vazut absolut totul in cea mai intima zona

Maurice Munteanu: "Ce este cel mai important de la voi, este sa intelegeti ca trebuie sa treceti prin foarte multe registre stilistice. Suntem totusi la Bravo, ai stil!"

Raluca Badulescu: "E groaznica tinuta..."

Tibi Clenci: "Imi pare rau pentru nota..."

Cine este concurenta care nu reuseste sa ii impresioneze pe jurati, dar si ce vor avea de spus acestia despre celelalte concurente veti putea afla urmarind Gala din aceasta seara a show-ului Bravo, ai stil! Celebrities, difuzata la ora

22:00, la Kanal D!