Live update: Decizie de ultim moment! Volodimir Zelenski a acceptat negocierea cu Rusia. Unde se va desfășura întâlnirea

Author: Alice Popescu
Actualizat: 27 nov 2022, 01:35

Presedintele Ucrainei a acceptat intalnirea de negociere cu reprezentatii Rusiei. Aceasta va avea loc luni dimineata

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a declarat ca se va intalni cu delegatia rusa la granita belarusa langa raul Pripeat. Omologul sau, Alexander Lukasenko si-a sumat faptul ca toate avioanele si rachetele de pe teritoriul belarus raman la sol in timpul discutiilor si in timpul intoarcerii delegatiei ucrainene.

Live update Rusia, ultimatum înfricoșător dat Ucrainei daca nu se prezintă la negocieri:" Vor fi responsabili pentru toată vărsarea de sânge!"

Rusia a dat un ultimatum oficialilor ucrainieni pentru a decide daca vin la negocieri in orasul belarus Gomel. Vladimir Medinsky,seful delegatiei ruse si prima mana a presedintelul Vladimir Putin a dezvaluit ca vor ramane in oras exclusiv ctimpul care a fost alocat: "De indata ce primim confirmarea, vom trece la masa negocierilor. Sustinem pacea!"

Citeste si: Volodemir Zelenski a refuzat negocierile în condițiile impuse de invadatorii rusi. Ce l-a revoltat pe liderul ucrainean

Belarusul a inceput atacul asupra Ucrainei. A fost interceptata o racheta de croaziera lansata spre Kiev

Presedintele Volodemir Zelenski a declarat ca accepta propunerea de negociere, insa intalnirea sa nu aiba loc in Belarus. Belarus este un aliat al Rusiei si joaca un rol imporant pentru Putin in invazia asupra Ucrainei. Trupele ruse au invadat Ucraina trecand granita din Belarus cu ajutorul guvernului de aici, potrivit oficililor ucrainieni.

Administratia Biden a sanctionat 9 firme din Belarus care au subventionat invazia rusa pe teritoriul Ucrainei.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Zelenski s-a adresat direct Belarusului spunand ca a comis actiuni agresive de pe teritoriul sau si astfel, negocierile nu pot fi facute de aici.

Ucraina a mai spus ca a interceptat o racheta de croaziera lansata spre Kiev de pe teritoriul belarus.

Zelenski a mai declarat ca pentru Rusia este tinta numarul 1. 

Horoscop chinezesc joi, 28 iulie 2022: Zodiile care nu acceptă niciun compromis! Joi vor obține totul sau nimic

"Daca negocierile sunt respinse, Ucraina va suporta consecintele unei varsari de sange, a declarat Medinsky, insa vom ramane aici pe termen limitat pentru a astepta raspunsul din partea Ucrainei.

Presedintele Belarusului Alexander Lukashenko a spus ca asteapta Ucraina sa vina pentru negocieri pe teritoriul sau. Asteptam. Toata lumea este in Gomel si asteapta. Daca vin, atunci vor fi negocieri, a declarat Lukashenko. 

 

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies