Rusia acuză SUA de implicare directă în război prin susținerea Ucrainei: „Implicare directă în acțiunile militare împotriva Rusiei”

,
Război

Rusia acuză SUA de implicare directă în război prin susținerea Ucrainei: „Implicare directă în acțiunile militare împotriva Rusiei”

[Sursa foto: Instagram leadervladimirputin]

A mai rămas o singură zi până la Ziua Victoriei, celebrată pe 9 mai de către Rusia, zi în care Vladimir Putin ar putea declara război oficial împotriva Ucrainei.


In articol:

Preşedintele Dumei de Stat de la Moscova, Viaceslav Volodin, a acuzat SUA de „coordonarea operaţiunilor militare din Ucraina”, care reprezintă  „o implicare directă a Statelor Unite în acţiunile militare împotriva Rusiei” , relatează Reuters, citat de stirilekanald.ro.

SUA a fost acuzată de Rusia că susține Ucraina în război

Război

SUA a fost acuzată de Rusia că susține Ucraina în război

[Sursa foto: Instagram leadervladimirputin]

Duma de stat este Camera inferioară a Parlamentului rus, iar mesajele venite de la acest nivel, cu mult timp înainte de războiul pornit de Rusia în Ucraina, au pregătit pozițiile luate oficial de Kremlin.

Viaceslav Volodin a fost consilierul lui Vladimir Putin înainte să fie urcat la vârful sistemului politic din Rusia.

„Washington-ul coordonează şi dezvoltă, în esenţă, operaţiuni militare, participând astfel direct la acţiunile militare împotriva ţării noastre”, a transmis Viaceslav Volodin, pe Telegram.

Citeste si: Ucraina îi cere României să se implice în războiul cu Rusia! Ce rugăminte a avut ministrul ucrainean al Afacerilor Externe, Dmitro Kuleba

SUA şi statele europene membre NATO au dat arme grele Ucrainei pentru a putea face față atacurilor ruse, care au dus la ocuparea unor regiuni din estul şi sudul Ucrainei.

Pe de altă parte, Statele Unite şi aliaţii NATO au reiterat, de mai multe ori, că nu se vor implica în război.

Un război oficial între Rusia și SUA ar reprezenta un Al Treilea Război Mondial

Joe Biden a declarat, de mai multe ori, că un război direct între SUA și Rusia ar înseamna „al treilea război mondial ”.

Oficialii americani au afirmat că Statele Unite au oferit informaţii Ucrainei cu scopul de a opri atacurile Rusei, dar au negat că aceste informaţii ar reprezenta date exacte cu privire la locaţia ţintelor.

Cu puțin timp în urmă, presa americană a vorbit despre faptul că serviciile de informații americane ajută Ucraina să omoare generalii ruși de pe linia frontului, dar Casa Albă a infirmat aceste lucruri.

Citeste si: S-a aflat motivul pentru care Rusia a invadat Ucraina! Vladimir Putin a recunoscut totul

Viaceslav Volodin este un susţinător convins a „operaţiunii militare speciale” pornită de Rusia în Ucraina, care are obiectivul de a degrada capacităţile militare ale Kievului şi de a elimina nazistii din interiorul Guvernului şi al armatei.

Volodin a mai declarat că anumiţi consilieri străini au acţionat în Ucraina în cadrul „loviturii de stat”  din 2019, vorbind despre alegerile democratice în urma cărora Volodimir Zelenski a fost desemnat președinte al Ucrainei.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Croația, presupusul aliat al Kremlinului, se împotrivește aderării Suediei și Finlandei la NATO: „Să spună americanilor să rezolve asta”

Dragoș Damian îi dă dreptate lui Kelemen Hunor: 'Totul acum vine din import și România este vulnerabilă în toate felurile'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Vladimir Putin este din ce în ce mai bolnav! Ordinele liderului rus vor ajunge să fie total ignorate: „Putin se va duce în trei - șase luni”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies