Rugaciunea pe care trebuie sa o spui de Sfantul Andrei! Rosteste-o cu incredere pe 30 noiembrie si vei fi ferit de boli si de rautate!

,

Creştinii ortodocşi îl sărbătoresc pe Sfântul Andrei pe 30 noiembrie.

Dacă mulţi români respectă obiceiul de a pune grâu la încolţit, îţi propunem să rosteşti şi această rugăciune, ce te va ajuta în perioada următoare. 

 

 

"Doamne Dumnezeul nostru, Tu, Cel ce ai zis şi s-a făcut făptura, nu întoarce dumnezeiasca Ta faţă de la noi cei păcătoşi, ca să nu vină asupră-ne mânia cea groaznică şi înfricoşătoare a durerilor, care este rodul păcatelor noastre pe care în toată ziua, cu nesocotinţă, în chip nenumărat le săvârşim.

Noi suntem păcătoşi şi pătimaşi, netrebnici şi plini de răutate, iar Tu eşti izvorul vieţii şi al milostivirii; nu ne lăsa, Doamne; nu trece rugăciunea noastră, a păcătoşilor, nici nu răsplăti nouă după nelegiuirile noastre, ci, pentru că nu suntem vrednici a câştiga prin sârguinţa cea de toate zilele milostivirea Ta, dăruieşte-ne-o Tu, Doamne, ca un preamilostiv..."

Vezi continuarea pe kfetele.ro

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Horoscop zilnic 30 noiembrie: O zodie va avea o zi plina de surprize

Kelemen Hunor, după ce un ministru UDMR a mulțumit Budapestei: Astea sunt prostiile tipice din politica noastră

Clasament Survivor România. Cine sunt cei mai buni concurenți de la Faimoși și Războinici? Surprize pe bandă rulantă

S-a descoperit recent: ce se intampla cu vaginul unei femei daca nu mai face sex pentru o perioada lunga de timp? Care este adevarul

HOROSCOP OANA HANGANU - Mercur în Sagetator, până pe 4 ianuarie 2019, o combinatie perfecta pentru sezonul Sarbatorilor de iarna

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies