HOROSCOP OANA HANGANU - Mercur în Sagetator, până pe 4 ianuarie 2019, o combinatie perfecta pentru sezonul Sarbatorilor de iarna

Mercur în zodia Săgetător, până în ziua de 4 ianuarie 2019 vine cu multe suprize pentru toate zodiile.

Astrologul Oana Hanganu anunţă călătorii îndepărtate, interes pentru studii şi dezvoltare personală, spirit de aventură, noroc în afaceri, optimism! În tot acest timp, în zodia Săgetător se va afla şi Marele Benefic Jupiter, care va amplifica efectele lui Mercur şi îi va favoriza pe Săgetători, Gemeni, Peşti şi Fecioară.

 

Mercur este planeta Comunicării, Comerţului şi a Călătoriilor, iar Săgetătorul este zodia căreia, în horoscopul general, îi corespunde sectorul Străinătăţii: o combinaţie astrală perfectă pentru sezonul Sărbătorilor de iarnă!

 

Dar, în perioada 16 noiembrie-2 decembrie, Mercur va fi retrograd. Mai întâi, va fi retrograd în zodia Săgetător (între 16 noiembrie-2 decembrie).

 

În 2 decembrie va ajunge în Scorpion şi îşi va continua tranzitul retrograd prin acest semn zodiacal, până în ziua de 6 decembrie. În 6 decembrie va reveni la ”mersul direct” în zodia Scorpion şi în ziua de 13 decembrie va ajunge, din nou, în zodia Săgetător.

Citeste si: S-a aflat adevărul! De ce a murit, de fapt, Emi Pian. Detaliul șocant al autopsiei - capital.ro

 

Mercur va rămâne în zodia Săgetător până în ziua de 4 ianuarie 2018, când se va muta în Capricorn.

 

Perioadele cu Mercur retrograd nu sunt potrivite pentru decizii şi schimbări majore, pentru călătorii, pentru cumpărături importante, pentru noi afaceri, noi relaţii sau noi proiecte, dar sunt perfecte pentru reevaluarea unor situaţii sau relaţii, pentru refacerea unor legături sau pentru reconfigurarea unor planuri şi strategii.

 

Din fericire, din 6 decembrie, aşa cum spuneam mai sus, Mercur va fi în mers direct, aşa că va fi timp berechet pentru cumpărăturile de Crăciun şi pentru pregătirile de Revelion, iar cei care vor pleca la drum nu vor avea parte de provocările şi încurcăturile pe care le-ar fi adus tranzitul retrograd al planetei Călătoriilor.

 

Cum sunt afectate zodiile

 

BERBEC

Pentru Berbeci, perioada cu Mercur în Săgetător va fi excelentă pentru călătorii în străinătate sau pentru comunicarea ori colaborarea cu persoane din alte ţări. De asemenea, mulţi Berbeci vor fi interesaţi de perfecţionarea în anumite domenii, alţii vor dori să înveţe o limbă străină, iar alţii vor fi interesaţi să afle mai multe despre istoria au cultura altor popoare. Mercur în Săgetător le va aduce mai mult optimism, dar şi spirit de aventură.

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies