Rugaciunea catre Sfantul Stefan, care te ajuta sa depasesti cele mai grele incercari ale vietii! Se spune pe 27 decembrie!

,

In fiecare an, pe data de 27 decembrie, credinciosii il cinstesc pe Sfantul Stefan. Aceasta sarbatoare este marcata cu cruce rosie in calendarul crestin ortodox si are o mare insemnatate pentru romani.


In articol:

Traditia populara spune ca de Sfantul Stefan ar fi bine sa ne impacam cu toti cei care ne-au gresit de-a lungul anului si sa lasam de-o parte micile neintelegeri. In plus, pentru ca pacatele noastre sa fie iertate, pe 27 decembrie este foarte important sa rostim rugaciunea catre Sfantul Stefan.

Rugaciunea catre Sfantul Stefan

Aceasta este rugaciunea pe care orice credincios trebuie sa o rosteasca pe 27 decembrie, potrivit doxologia.ro:

"Sfinte Mare Mucenice al lui Hristos Stefane, cel ce ai proslavit pe Dumnezeu intru madularele tale cele mucenicesti, nu ne trece cu vederea pe noi, cei cuprinsi de nevoi si ispite; ci te roaga pentru noi Preamilostivului Dumnezeu ca sa impace lumea, si sa departeze de la noi pe tot vrajmasul cel pornit asupra noastra, prin mania lui Dumnezeu pentru pacatele noastre.

Roaga-te, sfinte al lui Dumnezeu cu aceeasi caldura cu care te-ai rugat pentru ucigasii tai; roaga-te sa departeze de la noi furia celor fara de Dumnezeu si sa ne apere pe noi, poporul Sau cel nou ales, ca prin rugaciunile tale fiind mantuiti, sa laudam bunatatea lui Dumnezeu cea nespusa si pe tine sa te marim in vecii vecilor. Amin!"

Citeste si: Rugăciune pentru sănătate. Ce să rostești în caz de necaz

Citeste si: Rugăciune Arsenie Boca. Ce spune Sfântul Ardealului despre Postul Crăciunului

 

Citește-ne pe
Citește și:

Rugăciune de Revelion. Se spune că face minuni și aduce prosperitate în noul an

Cum va face Coreea de Nord rost de vaccinul anti-COVID-19 fără să dea bani: Hackerii au misiune precisă

Nu mai mânca aceste fructe și legume iarna. Reprezintă un pericol pentru sănătate! Avertismentul specialiștilor

Rugăciune căsătorie. Ce să rostească fetele nemăritate pentru a-și găsi alesul

ANM, anunţ de ULTIMA ORĂ! Vremea se schimbă RADICAL


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies