Rugaciune puternica pentru sanatate si pentru vindecarea de boli

,

Orice crestin trebuie sa creada in Dumnezeu si sa comunice cu el, de aceea iti propunem sa spui aceasta rugaciune puternica pentru sanatate si pentru vindecarea de boli. Te va ajuta sa scapi de problemele de sanatate.


In articol:

Exista doua variante de rugaciune puternica pentru sanatate: Rugaciune catre Mantuitorul Iisus Hristos pentru izbavire de boala si Rugaciune catre Maica Domnului pentru vindecarea de boli.

Rugaciune puternica pentru sanatate. Rugaciune catre Mantuitorul Iisus Hristos pentru izbavire de boala

Preaputernice si slavite Doamne, Iisuse Hristoase! Tu, Care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, Care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Din adancul inimii Te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica rugaciune a mea pentru cel incercat de boala! Mantuieste-l, Doamne, precum stii, ca un bun si iubitor de oameni, si randuieste Tu toate spre folosul sau. Ca noi neputinciosi suntem si nu il putem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul Tau. De e voia Ta, il poti pedepsi precum se cade pentru pacatele sale, tamaduindu-l cu ierburile amare ale durerii, ca un doctor priceput, pre­cum vei vrea.

Citeste continuarea pe Kfetele.ro.

 

Citește și:

Ghid de înrolare în legiunea străină. Care sunt cerințele și de ce documente ai nevoie

Cum îți recuperezi mesajele, pozele și clipurile video de pe WhatsApp atunci când îți schimbi telefonul

Veste bună pentru români! Președintele Klaus Iohannis tocmai a promulgat legea

Vinieta și Taxa de drum în Europa. Cât costă și cum anume se plătesc

Calendar ortodox 18 septembrie. Ce sfant sărbătoresc romanii


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies