Rugaciune puternica pentru sanatate si pentru vindecarea de boli

Orice crestin trebuie sa creada in Dumnezeu si sa comunice cu el, de aceea iti propunem sa spui aceasta rugaciune puternica pentru sanatate si pentru vindecarea de boli. Te va ajuta sa scapi de problemele de sanatate.


In articol:

Exista doua variante de rugaciune puternica pentru sanatate: Rugaciune catre Mantuitorul Iisus Hristos pentru izbavire de boala si Rugaciune catre Maica Domnului pentru vindecarea de boli.

Rugaciune puternica pentru sanatate. Rugaciune catre Mantuitorul Iisus Hristos pentru izbavire de boala

Preaputernice si slavite Doamne, Iisuse Hristoase! Tu, Care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, Care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Din adancul inimii Te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica rugaciune a mea pentru cel incercat de boala! Mantuieste-l, Doamne, precum stii, ca un bun si iubitor de oameni, si randuieste Tu toate spre folosul sau. Ca noi neputinciosi suntem si nu il putem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul Tau. De e voia Ta, il poti pedepsi precum se cade pentru pacatele sale, tamaduindu-l cu ierburile amare ale durerii, ca un doctor priceput, pre­cum vei vrea.

Citeste continuarea pe Kfetele.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate