Rugaciune grabnic ajutatoare inchinata Sfintei Cruci! Iata ce cuvinte trebuie sa rosteasca astazi crestinii-ortodocsi pentru a trece mai usor peste probleme!

,

Crestinii-ortodocsi sarbatoresc astazi ziua Inaltarii Sfintei Cruci, cea mai veche sarbatoare inchinata crucii Domnului.

Pe 14 septembrie, credinciosii pot spune rugaciunea Sfintei Cruci, aceasta avand puterea de a ne aduce linistea interioara si de a ne ajuta sa gasim mult mai repede o rezolvare pentru toate problemele noastre. Uite care sunt cuvintele pe care trebuie sa le rosteasca astazi crestinii-ortodocsi, cand praznuiesc Inaltarea Sfintei Cruci.


"Sa se scoale Dumnezeu, si sa se risipeasca vrajmasii Lui, si sa fuga de la fata Lui cei ce-L urasc pe Dansul. Sa piara cum piere fumul, cum se topeste ceara de fata focului, asa sa piara demonii de la fata celor ce-L iubesc pe Dumnezeu si se insemneaza cu semnul Crucii, zicand:
Bucura-te, preacinstita si de viata facatoare Crucea Domnului, care gonesti demonii cu puterea Celui ce S-a rastignit pe tine, a Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos, Care S-a pogorat la iad, si a calcat puterea diavolului, si te-a daruit noua pe tine, cinstita Crucea Sa, spre izgonirea a tot vrajmasul.
O, preacinstita si de viata facatoare Crucea Domnului, ajuta-mi mie cu Sfanta Fecioara Nascatoare de Dumnezeu si cu toti Sfintii, in veci. Amin."

(sursa: crestinortodox.ro)

 

Citește și:

Rugaciune de mare ajutor catre Sfantul Ilie! Crestinii ortodocsi ar trebui sa o rosteasca pana la sfarsitul zilei!

Statele Unite trăiesc un coșmar - nou record de cazuri de Covid-19! Cum arată ultimul bilanț

Cine nu are voie sa fie nas de cununie! Milioane de ORTODOCSI fac aceasta greseala

Ai un prenume „crestin” sau „necrestin”. Afla care este destinul tau

Tradiții și obiceiuri de Ziua Morților: ce e bine să dai de pomană, ce nu trebuie să faci astăzi sub nicio formă


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies