Rugaciune grabnic ajutatoare inchinata Sfintei Cruci! Iata ce cuvinte trebuie sa rosteasca astazi crestinii-ortodocsi pentru a trece mai usor peste probleme!

,

Crestinii-ortodocsi sarbatoresc astazi ziua Inaltarii Sfintei Cruci, cea mai veche sarbatoare inchinata crucii Domnului.

Pe 14 septembrie, credinciosii pot spune rugaciunea Sfintei Cruci, aceasta avand puterea de a ne aduce linistea interioara si de a ne ajuta sa gasim mult mai repede o rezolvare pentru toate problemele noastre. Uite care sunt cuvintele pe care trebuie sa le rosteasca astazi crestinii-ortodocsi, cand praznuiesc Inaltarea Sfintei Cruci.


"Sa se scoale Dumnezeu, si sa se risipeasca vrajmasii Lui, si sa fuga de la fata Lui cei ce-L urasc pe Dansul.
Sa piara cum piere fumul, cum se topeste ceara de fata focului, asa sa piara demonii de la fata celor ce-L iubesc pe Dumnezeu si se insemneaza cu semnul Crucii, zicand:
Bucura-te, preacinstita si de viata facatoare Crucea Domnului, care gonesti demonii cu puterea Celui ce S-a rastignit pe tine, a Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos, Care S-a pogorat la iad, si a calcat puterea diavolului, si te-a daruit noua pe tine, cinstita Crucea Sa, spre izgonirea a tot vrajmasul.
O, preacinstita si de viata facatoare Crucea Domnului, ajuta-mi mie cu Sfanta Fecioara Nascatoare de Dumnezeu si cu toti Sfintii, in veci. Amin."

(sursa: crestinortodox.ro)

 

Citește-ne pe

Citește și:

Grecia la preţ de Caraibe. Românii sunt nemulţumiţi de preţuri: „Cum să procedez să nu am preţ exagerat?”

Cine nu are voie sa fie nas de cununie! Milioane de ORTODOCSI fac aceasta greseala

Reacție neașteptată a patriarhului Kirill, după decizia Bisericii Ortodoxe a Ucrainei: 'Trebuie să acţioneze în maniera cea mai înţeleaptă posibil'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ai un prenume „crestin” sau „necrestin”. Afla care este destinul tau

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies