Rugaciune de miercuri - rosteste-o pana in pranz si iti va merge bine toata ziua

,

Rosteste aceasta rugaciune de miercuri daca vrei sa ai o zi calma, in care sa fii ferit de necazuri si suparari.

Cu aceasta rugaciune de miercuri iti va merge totul bine la serviciu si nu vei avea parte de surprize sau vesti neplacute.

Canoanele spun ca, daca o vei rosti cu credinta, aceasta rugaciune ii va proteja si pe cei apropiati tie, indiferent daca este vorba despre familie sau prieteni.

Binecuvanteaza-ti ziua cu aceasta rugaciune de miercuri

"Dumnezeule si Parinte al Domnului nostru Iisus Hristos, Cel care m-ai ridicat din patul meu si m-ai indrumat pana in acest ceas al rugaciunii, da-mi harul Tau, deschizandu-mi gura. Calauzeste-ma cu Duhul Tau cel Sfant si invata-ma indreptarile Tale. Cate ti-am gresit pina in acest ceas, cu cuvantul, cu fapta sau cu gandul, cu voie ori fara de voie, slabeste, lasa, iarta, dupa mare mila Ta".

"Ca, daca Te vei uita la faradelegi, Doamne, Doamne, cine va putea suferi? Ca la Tine este izbavirea. Tu esti Unul Sfint, ajutator puternic si aparator al vietii noastre si pe Tine Te lauda toata zidirea in veci. Amin".

 

Citește și:

Nu uita sa spui "La multi ani!" Sarbatoare mare la romani: rosteste aceasta rugaciune astazi si scapi de necazuri si boli

Banii ȘTABILOR de la ASF, sub lupă - Ce salarii şi ce averi au oamenii responsabili cu supravegherea bursei

Aceasta este cea mai puternica rugaciune catre Sfantul Ioan Botezatorul! Rosteste-o astazi si vei scapa de necazuri si primejdii

Cea mai puternica rugaciune catre Sfantul Stefan - se spune ca cei care o rostesc astazi scapa rapid de orice necaz

Mint autoritățile cu privire la pandemie? Marian Vanghelie dă cărțile pe față: "Îi sperie pe români la televizor! O să ne îmbolnăvim cu toții!"


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies