Roxana si Iancu de la "Puterea Dragostei" au primit binecuvantarea: "Dacă vouă vă e bine și sunteți fericiti, asta e tot ce contează"

Roxana si Iancu de la "Puterea Dragostei" sunt impreuna de putin timp, dar par sa fie din ce in ce mai fericiti. Recent, cuplul a primit si o "binecuvantare" de la Culita Sterp.Cei doi au deci să se cupleze în urmă cu doua săptămâni și totul, până acum, pare să meargă conform dorinței lor. Au caractere și personalități complet diferite, se înțeleg bine și le stă chiar bine împreună.

De când este cu Iancu, Roxana pare complet schimbată și nu mai are atitudinea violentă față de restul concurenților, așa cum ne obișnuise în ultima vreme. Ba mai mult, tânăra nici nu îi mai baga în seamă pe ceilalți concurenți, ea concentrându-și toată atenția și energia asupra iubitului ei.

Cei care urmăresc "Puterea dragsotei" și fanii Roxanei au rămas, în ultima perioadă, uimiți de felul în care aceasta se comportă. Acest este, se pare, efectul pe care dragostea îl are asupra ei.

iancu

Pe rețelele de socializare, Roxana postează fel de fel de mesaje drăguțe și dulci pentru Iancu.

Chiar de curând aceasta i-a făcut o frumoasă dedicație de dragoste care suna așa: "Persoana care pe mine m-a schimbat în bine, care îmi este alături în orice moment bun, rău, indiferent de el și care nu a renunțat la noi indiferent de situație.❤️sarea&piperul❤️"

Culita Sterp, fratele lui Iancu, a tinut sa lase si el un mesaj, ca si reactie la declaratia emotionanta a Roxanei. Culita pare foarte incantat de faptul ca cei doi sunt fericiti impreuna, iar pentru el asta e tot ce conteaza, dincolo de ce spun gurile rele.

roxana si iancu

"Să aveti grijă unul de altul! Dacă vouă vă e bine și sunteți fericiti, asta e tot ce contează! Așa să vă văd tot timpul!", a scris Culita

Citeste si: De ce nu a fost nicio femeie la CINA CEA DE TAINA. Un episcop numit de Papa si-a dat demisia dupa ce a spus

Citeste si: Facebook lansează criptomoneda Libra și a lansat o nouă divizie în domeniu: Calibra

Citeste si: Horoscop Iulie si August pentru Toate Zodiile – Momente unice și evenimente la care nu ne așteptam

 

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate