Roxana nu se mai ascunde! Ce a făcut cu noul concurent din "Puterea dragostei"! "Eu și Marius Alexandru..."

Roxana Buzoiu a transmis un mesaj fanilor și urmăritorișor de pe Instagram pentru a lămuri ce relație este între ea și noul concurent Marius Alexandru.

"Eu și Alex suntem doar prieteni. Așa că încetați cu miile de mesaje despre noi doi. Am vrut doar să clarific. O zi frumoasă vă doresc!" - este mesajul Roxanei pentru fani.

Citeste si: Bernadette de la "Puterea dragsotei" și-a găsit iubit? Poza care o dă de gol

Roxana și Marius Alexandru au fost surprinși în ipostaze care au dat de banuit celor care le urmăresc activitatea în show-ul matrimonial "Puterea dragostei". Fiind celebră pentru apetitul său pentru bărbații arătoși, Roxana a fost pe loc "cuplată" de fani cu noul concurent intrat în casa iubirii, Marius Alexandru.

Citeste si: Roxana de la "Puterea dragostei", surprinsă cu un celebru manelist român. Fanii, indignați de poze. "Lasă-l, întoarce-te la Mocanu!"

Pentru a lămuri această situație, controversata Roxana a ținut să lase un mesaj pe Insta Stoy, pentru ca toată lumea să fie la curent cu natura relației dintre ea și Alex, care este doar una de prietenie. Cei doi nu au făcut nimic altceva decât să aibă niște dicuții amicale, ei nefiind compatibili în alt sens și nedorind să formeze un cuplu.

Iată postare:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate