Roxana Nemeș și soțul ei lucrează la un copil! Dezvăluiri în premieră despre cea mai mare dorință a artistei de ziua ei

Author: Alice Popescu

Care este cea mai mare dorinta a Roxanei Nemes de ziua ei

Sursa: Instagram

Roxana Nemeș și-a sărbătorit ziua de naștere departe de tara, într-un peisaj idilic din Italia, mai exact în Positano.

Roxana și soțul ei au petrecut

că în filmele italiene de ziua cântăreței, însă frumoasa artista ne-a mărturisit în exclusivitate faptul că cea mai mare dorință a ei este cu totul alta decât lucrurile materiale sau ceea ce a primit până acum.

Roxana Nemes lucreaza la un bebelus. Dezvaluiri in premiera despre cea mai mare dorinta a ei

Daca în fiecare an, Roxana a avut parte de tot ce și-a propus sau și-a dorit de ziua

ei, de data aceasta ceea ce vrea frumoasa cântăreață, sta în mâinile lui Dumnezeu. Roxana și-a găsit liniștea și fericirea în brațele soțului ei, Calin Hagimă care o iubește nespus și îi face toate poftele. Cu siguranță și plecarea în vacanta de ziua ei, în Italia, pe Coasta din Amalfi, este o surpriza pe care Calin Hagimă i-a pregătit-o Roxanei. 

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

EXCLUSIV! Cu ce notă a luat Roxana Nemeș BAC-ul:

Însă, vedeta  mărturisește că spera că cea mai mare dorință pe care și-a pus-o de ziua ei să se și împlinească și anume să rămână însărcinată: "Îmi doresc un bebe și lucrez în sensul asta. Nu contează ce o să fie, dar să vina și să fie sănătos. Frumos stiu că o să fie, să fie sănătos și deștept. Mă văd mama de băiat și țoață lumea îmi spune asta.

Dar și daca o să fie fata, o să fie că mine. Mi-aș dori doi, însă nu o data. Aș prefera să mă chinui de doua ori, dar nu gemeni, ar fi prea mult pentru mine!"

Roxana Nemes, vacanta de vis de ziua ei in Positano

In urma cu putin timp, artista declara ca isi doreste ca ziua ei sa o prinda in Positano unde sa sa-si faca pofta: "D e ziua mea, dimineață la micul dejun, să beau un prosecco sau mimosa (cocktail – n.r.). Nu mi-a ieșit în niciun an, doar serile, la petrecere cu prietenii, dar niciodată dimineața n-am putut să-mi fac pofta asta, pentru că aveam treabă în ziua respectivă, trebuia să și conduc …  😊. De data asta, neapărat, vreau să beau prosecco, sau mimosa dimineață, și să am view-ul (priveliște/vedere n.r.) frumos! (…) Merg în Italia, în Positano, câteva zile, așa … de ziua mea, să-mi fac <pofta>!”,  spunea artista.

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”