Roxana, fosta concurenta de la Exatlon si-a luat ramas bun de la Republica Dominicana intr-un mod inedit! Iata ce a facut razboinica cu o zi inainte de plecare!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mai 2018, 23:19
Foto(6)

Roxana, fosta concurenta de la Exatlon a dovedit pe parcusul evolutiei sale la Exatlon ca este o concurenta puternica si extrem de ambitioasa.

Desi nu a reusit sa ajunga in utima faza a competitiei, fiind eliminata inainte de semifinala, Roxana a declarat ca nu regreta nimic din tot ceea ce a insemnat Exatlon si ca pleaca acasa cu fruntea sus, mandra de realizarile sale.


"Eu sunt bine, sunt fericita cu ce am realizat, cu performanta de aproape 2 luni de zile de cand am ramas in patru.
Pentru mine, asta e o realizare, ca am ajuns pana aici, pana in semifinale. Ma bucur ca la fiecare protectie pe care am jucat-o de cand am ramas in patru nu s-a pierdut din cauza mea. Tot timpul imi doream sa castig puncte ca sa nu plece nimeni din vina mea. Cred ca am reusit sa aduc cate puncte a trebuit ca noi sa ajungem la 10! Cand o sa ajung acasa, o sa apreciez multe lucruri pe care, probabil, nu le apropiam! Ies cu fruntea sus si impacata si linistita ca am luptat pana in ultimul moment", a marturisit Roxana
dupa ce a auzit vestea ca a fost eliminata!", a spus Roxana.

 

 

Taguri:

Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!