Roxana de la "Puterea Dragostei" s-a transformat în gospodină. Ce i-a gătit lui Turcu?

Roxana de la "Puterea Dragostei" a vrut să îi dovedească iubitului ei într-un alt mod cât de mult îl iubește, astfel că a intrat în bucătărie. Ce i-a gătit lui Turcu?


In articol:

Deși este o femeie cochetă, se aranjează tot timpul și își alege cu grijă ținutele astfel încât vestimentația să îi pună în valoare silueta, Roxana de la "Puterea Dragostei" a vrut să le dovedească prietenilor de pe instagram că nu cunoaște doar tainele frumuseții, ci este foarte pricepută și în bucătărie.

Citeste si: Iancu Sterp, surprins in ipostaze neasteptate, la scurt timp de la desprtirea de iubita lui, Denisa! Iata cu ce se ocupa de cand a revenit acasa, in Hateg!

Roxana de la "Puterea Dragostei" s-a transformat în gospodină. Ce i-a gătit lui Turcu?

După ce ieri l-a numit pe Turcu "logodnicul meu", acum, Roxana a oferit o nouă dovadă a faptului că se gândește destul de serios să își întemeize o familie. Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a intrat în bucătărie și i-a pregătit iubitului ei două rețete delicioase. Astfel, Roxana a vrut să le dovedească tuturor că, atunci când își propune, se descurcă de minune în bucătărie și este cea mai bună gospodină.

Roxana i-a gătit lui Turcu o porție de paste, dar și un desert și nu a ezitat să posteze rezultatul final pe rețelele de socializare.

Citeste si: Daiana nu renunță la orgoliu. Replică acidă pe instagram: "Tu te aștepți să..."

Roxana de la "Puterea Dragostei" s-a fotografiat doar în lenjerie intimă. Cum a apărut alături de Turcu?

În acest an, Roxana și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Turcu, iar aniversarea a fost una pe cinste dacă ar fi să judecăm după fotografiile pe care fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" le-a postat pe instagram. Roxana s-a fotografiat purtând doar lenjerie intimă, în pat, alături de Turcu care era îmbrăcat și el într-un halat alb. 

Imaginile în care Roxana apare în lenjeria intimă roșie au încins imaginația prietenilor virtuali. Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" are o siluetă subțire și nu ezită să îmbrace ținute care să îi pună în evidență formele, reușind astfel, de foarte multe ori, să atragă toate privirile cu fiecare apariție. 

Citeste si: Emy Alupei vorbește pentru prima dată despre relația cu Iancu Sterp: „Dacă doarme la mine...”

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies