Roxana de la "Puterea dragostei", alaturi de parintii sai! Iata ce familie frumoasa are concurenta!

Author: D.I.
Actualizat: 03 sep 2020, 22:15

Roxana Buzoiu este una dintre cele mai controversate concurente din casa "Puterea dragostei".

Cu o personalitate puternică, cu o atitudine explozivă și cu firea sa extrem de sinceră, Roxana i-a atras pe băieți ca un magnet. Dar acestea nu sunt singurele calități ale tinerei, ea fiind, de departe, și una dintre cele mai frumoase concurente din show-ul matrimonial difuzat pe Kanal D.

Roxana are grija de corpul ei, fiind mereu atentă să se hrănească într-o manieră cât mai corectă și să fac în mod regulat exerciții fizice și mai are un avantaj- a moștenit frumusețea de la mama sa.

Suntem siguri de acest lucru pentru ca am vazut-o alături de mama sa într-o postare făcută pe rețelele de socializare.

Citeste si: Kevin, fostul concurent de la "Puterea dragostei", prima reactie dupa ce a fost eliminat din emisiune! Iata ce marturisiri incredibile a facut tanarul! Care a fost adevaratul motiv al eliminarii sale!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii


De curand, Roxana a publicat pe contul ei de socializare o imagine in care apare alaturi de parintii sai, la un restaurant. Aceasta a transmis si un scurt si profund mesaj pentru cele mai importante persoane din viata sa: "Imi iubesc familia!"

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!