Roxana de la Exatlon a revenit in sanul familiei sale si savureaza fiecare clipa! Iata cat de mult seamana cu mama si sora ei!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 iun 2018, 10:01

Roxana de la Exatlon si-a lasat fiul in grija mamei sale in perioada in care a participat in competitia din Dominicana.

Roxana de la Exatlon este foarte mandra de se mandreste cu o familie extrem de frumoasa. Razboinica are o casa frumoasa, un copil care o adora, o mama si o sora pe care se poate baza mereu.

 
Ba mai mult decat atat, la intoarcerea in Romania, Roxana a primit cadou de la sotul sau o masina de lux. Echipa WOWbiz a avut ocazia sa fie plimbata cu bolidul de lux si sa-i cunoasca familia.


"Roxana ne-a intrecut asteptarile. A fost totul bine in final. Ne bucuram ca s-a intors bine. Au fost momente grele, cand era la cotet sufeream mult. Au mai fost si jigniri care nu isi aveau rostul", a declarat mama Roxanei.
Vezi mai multe detalii pe wowbiz.ro

 

Taguri:

Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies