“ROventura” revine cu un nou sezon, sambata aceasta, la Kanal D

Sambata aceasta, de la ora 15:00, emisiunea magazin “Roventura” revine in casele telespectatorilor, cu un nou sezon.

In editia de sambata, gazdele emsiiunii, George Mihai si Andra Visan ne invita la o incursiune magnifica pe malul Dunarii, in Mehedinti, prin Defileul Cazanelor.

Defileul Cazanelor este, de departe, cea mai spectaculoasa portiune de pe intregul curs al Amazonului Europei, de la izvoare pana la varsare.

Din cele sapte tabule (n.r. tabula - placa memoriala), ridicate de imparatul Traian pe malul Dunarii, exista una singura care atesta prezenta romanilor pe aceste meleaguri, in urma cu cca 2000 de ani. Pe malul romanesc al Fluviului se inalta mandru chipul cioplit in piatra al lui Decebal, cea mai mare statuie de piatra din Europa, si a sasea ca dimensiune, din lume, a carei realizare a costat aproximativ 1 milion de dolari, in momentul realizarii (in perioada 1994-2004).

Citeste si: Au scăpat total de COVID. Prima țară în care coronavirusul nu mai există - capital.ro

Pas cu pas vom vizita, prin intermediul emisiunii, golful Mraconia, pestera Ponicova, si ne vom opri in Eselnita, loc renumit pentru savuroasele preparate din peste.

Nu ratati o calatorie senzationala pe Dunare, in una dintre cele mai spectaculoase locuri din Europa, Defileul Cazanelor Dunarii, sambata aceasta, de la ora 15:00, intr-o noua editie “ROventura”, la Kanal D.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies