Rosii umplute cu carne
Cost estimativ: 30 lei pentru 6 persoane
Ingrediente
12 rosii
2 cepe medii
Un catel de usturoi
Dafin, cimbru
1 kg carne tocata amestec
O ceasca de orez
O cana de bullion
Mod de preparare
Ceapa si usturoiul se calesc in o lingura de ulei.
Se asezoneaza si se adauga dafinul, cimbru si orezul, apoi se caleste totul pana cand orezul se albeste.
Se adauga carnea si se caleste si ea cateva minute.
Se taie un capac la fiecare rosie, se scobesc inauntru si se umplu cu compozitia de mai sus, apoi se acopera cu capacul. Se pun intr-o tava in care in prealabil s-a pus bulionul amestecat cu o cana de apa si se dau la cuptor la 180 grade, timp de 40 minute.
Ingrediente
12 rosii
2 cepe medii
Un catel de usturoi
Dafin, cimbru
1 kg carne tocata amestec
O ceasca de orez
O cana de bulion
Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul
Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”
Mod de preparare
Ceapa si usturoiul se
calesc in o lingura de ulei.
Se asezoneaza si se adauga dafinul, cimbru si orezul, apoi se caleste totul pana cand orezul se albeste.
Se adauga carnea si se caleste si ea cateva minute.
Se taie un capac la fiecare rosie, se scobesc inauntru si se umplu cu compozitia de mai sus, apoi se acopera cu capacul.
Se pun intr-o tava in care in prealabil s-a pus bulionul amestecat cu o cana de apa si se dau la cuptor la 180 grade, timp de 40 minute.