Romina Geczi


In articol:

Romina Geczi se va avetura în competiția Survivor România 2021. Este pregătită să ia parte la cea mai intensă competiție din Republica Dominicană și să trăiască adrenalina la cote maxime. Ea va face parte din echipa Războinicilor. Ce a motivat-o pe Romina să se înscrie la Survivor România?

CV Romina Geczi. Cu ce se ocupa înainte de Survivor România 2021?

Citeste si: Cine este Razboinica Romina Geczi, noua concurenta de la Survivor Romania 2021

În vârst de 35 de ani, Romina Geczi este de profesie maseur și antrenor de spinning. Nu este sportvă de performanță, însă acest lucru nu a dat-o înlături de a se înscrie la cea mai tare competiție a momentului Survivor România 2021.

Romina este o luptătoare și vrea să demostreze este pregătită să facă față acestei provocări și nimic nu îi poate sta în cale.

Date Biografice Romina Geczi

Vârstă: 35 de ani

Echipă: Războinicii

Romina Geczi locuiește în prezent în Timișoara, după ce cinci ani a locuit în Cipru. Este o fire puternică care nu se lasă învinsă prea ușor. 

Romina crede că are motivația de a trece peste cele mai grele momente de la Survivor România, viața învățând-o că și când crezi ca nu mai poți, ai resurse să te ridici să continui. 

Romina Geczi s-a înscris la Survivor România 2021 pentru că are nevoie de un restart în viața sa. Are ambiția necesară pentru a depăși toate obstacolele celei mai dure competiții din istoria televiziunii.

Galerie FOTO. Ce imagini postează Romina Geczi pe Instagram

 

 

Cookies