România s-a calificat în finala EUROVISION 2022! „Le promit tuturor că nu îi voi dezamăgi în finală!”, a declarat WRS, care a cucerit publicul cu melodia „Llamame„

,
România s-a calificat în finala EUROVISION 2022

România s-a calificat în finala EUROVISION 2022

[Sursa foto: INSTAGRAM WRSANDREI]

România s-a calificat ieri în finala Eurovision 2022! WRS, reprezentantul României la Eurovison Song Contest, a cucerit publicul cu melodia „Llamame„.


In articol:

România merge în finala Eurovision 2022, după ce reprezentantul României la Eurovision Song

Contest de anul acesta, artistul WRS, a făcut show pe scena de la Torino și a cucerit publicul cu melodia „Llamame„. 

 

România s-a calificat în finala Eurovision 2022 

Aseară a avut loc la Torino cea de-a două semifinală a concursului muzical internațional Eurovision Song Contest 2022, iar reprezentantul României la Eurovision anul acesta, WRS, a cucerit publicul cu melodia „Llamame„, și s-a calificat în finala Eurovision 2022 care va avea loc pe data de 14 mai. 

Citeste si: Eurovision 2022: Ucraina și Moldova, calificate în finala concursului. Cine sunt primii finaliști ai Eurovision Song Contest 2022  

Artistul WRS, pe numele lui real Andrei Ionuț Ursu, a urcat pe scena de la Torino alături de dansatorii săi și împreună au oferit spectatorilor și telespectatorilor un spectacol pe cinste. 

WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022 a declarat într-un interviu acordat revistei VIVA că, înainte de a urca pe scena de la Torino, a fost la biserică și s-a rugat.

„Chiar înainte de semifinală, am ieșit împreună cu echipa în centrul orașului să ne plimbăm și să vizităm câteva locuri. În final, ne-am oprit la una dintre cele mai mari biserici din centru unde am avut un moment de recunoștință pentru ceea ce trăim în acest moment„, a declarat WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022. 

WRS s-a calificat în finala EUROVISION 2022

WRS s-a calificat în finala EUROVISION 2022

[Sursa foto: captura video youtube]

Prima reacție a artistului WRS după calificare: „Le promit tuturor că nu îi voi dezamăgi în finală!” 

Calificarea în marea finală i-a adus multă bucurie artistului român WRS și întregii sale echipe care au oferit un spectacol incredibil pe scena de la Torino, acolo unde a avut loc aseară cea de-a doua semifinală a concursului muzical Eurovision 2022. WRS, pe numele lui real Andrei, le promite tuturor celor care l-au susținut și care i-au apreciat prestația că nu va dezamăgi nici pe 14 mai, atunci când va avea loc finala Eurovision 2022. 

„Greul a trecut, dar acum vine un greu şi mai mare”, a glumit wrs, după calificarea în finală. „Mă bucur că juraţii au apreciat piesa noastră, fanii s-au mobilizat şi au promovat-o în social media, iar astăzi, românii din diaspora au votat 'Llamame'.

Este un sentiment formidabil să ştii că ai alături de tine atât de mulţi compatrioţi care te susţin şi votează pentru un rezultat cât mai bun al României la Eurovision. Le promit tuturor că nu îi voi dezamăgi în finală!”, a declarat Andrei, citat de adevărul.ro. 

Țările care s-au calificat în finala EUROVISION 2022 după cea de-a doua semifinală

Acestea sunt țările care s-au calificat joi în finala Eurovision 2022 care va avea loc sâmbătă, 14 mai 2022 în Italia. 

Belgia: Jérémie Makiese- Miss You

Cehia: We Are Domi- Lights Off

Azerbaidjan: Nadir Rustamli- Fade To Black

Polonia: Ochman- River

Finlanda: The Rasmus- Jezebel

Estonia: Stefan- Hope

Australia: Sheldon Riley- Not the Same

Suedia: Cornelia Jakobs- Hold Me Closer

România WRS- Llámame

Serbia: Konstrakta- In Corpore Sano 

„O victorie meritată! Am revenit în finală după cinci ani şi mă bucur enorm că România este din nou alături de cei mai buni. wrs este un artist  complex, cu o mentalitate de învingător, care i-a dat energia să se califice în ultimul act al concursului.

Bucuria, seriozitatea, determinarea şi ambiţia cu care a abordat proiectul Eurovision au impresionat echipa TVR. Suntem alături de el şi îl sprijinim 100% pentru ca România să obţină o clasare cât mai bună la această ediţie ESC”, a declarat Iuliana Marciuc, şefa delegaţiei României la Eurovision 2022, citată de adevărul.ro.

Citeste si: Cine e WRS (Andrei Ursu), reprezentantul României la Eurovision 2022! A atras atenția tuturor după ce s-a sărutat cu un bărbat! VIDEO

Țările care s-au calificat în finala EUROVISION 2022 în urma primei semifinale 

Acestea sunt țările care s-au calificat marți în finala Eurovision 2022 care va avea loc sâmbătă, 14 mai 2022 în Italia. 

Lituania- Monica Liu- „Sentimentai”

Elveţia- Marius Bear- „Boys Do Cry”

Ucraina- Kalush Orchestra- „Stefania”

Regatul Ţărilor de Jos- S10- „De Diepte”

Republica Moldova- Zdob şi Zdub & Advahov- „Trenuleţul”

Portugalia- Maro- „Saudade, Saudade”

Islanda- Systur- „Með Hækkandi Sól”

Grecia- Amanda Giorgiadie Tenfjord- „Die Together”

Norvegia- Subwoolfer- „Guve Theat Wolf a Banana”

Armenia- Rosa Linn- „Snap” 

Citeste si: WRS a câştigat Finala Selecției Naționale 2022, cu piesa „Llamame”  

Ucraina este marea favorită

Conform datelor centralizate de Eurovision World de la 17 mari case de pariuri, România este cotată printre ultimele, cu sub 1% șanse să câștige trofeul.

Ucraina este favorita detașată la casele de pariuri, cu 53% șanse de câștig conform cotațiilor de la pariuri.

Ucraina va participa la Eurovision Song Contest 2022 cu melodia „Stefania”, interpretată de Kalush Orchestra.

Reprezentanții Ucrainei la Eurovision 2022, Kalush Orchestra, au cucerit publicul cu piesa „Stefania„, care este dedicată mamei solistului. Aceasta a ascultat piesa pentru prima dată în direct, la show-ul Selecției Naționale din Ucraina.

Oleg Psyuk, solistul trupei Kalush Orchestra a declarat înainte de prima semifinală Eurovision 2022:  „  Piesa fost scrisă cu dedicaţie pentru mama mea, cu mult timp înaintea războiului, dar după ce a izbucnit războiul a căpătat semnificaţii în plus, fiindcă mulţi ucraineni văd ţara ca pe o mamă. De aceea a ajuns la inima multor ucraineni şi sperăm că va plăcea şi multor europeni când o vom cânta pe scenă.„

Artiștii de la Kalush Orchestra au fost selectați să reprezinte Ucraina cu câteva zile înainte de invazia rusă și n-au apucat să se bucure prea mult de succes. 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a ajuns un profesor universitar cu CV impresionant să comită o crimă abominabilă. Explicaţiile psihologilor

WRS a câştigat Finala Selecției Naționale 2022, cu piesa „Llamame”

Cazul luptătorilor de la Trupele Speciale acuzați de tortură și tentativă de omor. Surse: 'I-au scos splina, i-au tăiat din ficat'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cine e WRS (Andrei Ursu), reprezentantul României la Eurovision 2022! A atras atenția tuturor după ce s-a sărutat cu un bărbat! VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies